Scandal intr-un avion United Airlines. Motivul uluitor pentru care o femeie musulmana nu a primit o doza de suc nedesfacuta

Ultima actualizare: 03-06-2015 06:56
musulmana

Compania aeriana United Airlines se afla in mijlocul unui scandal de discriminare, dupa ce o femeie musulmana a avut parte de un tratament diferentiat in timpul unui zbor.

Tahera Ahmad (31 de ani), de profesie pastor, a povestit intr-o postare pe Facebook despre un incident petrecut vineri, in timp ce zbura de la Chicago la Washington. Din motive de igiena, ea i-a cerut unei insotitoare de zbor sa-i aduca o doza nedesfacuta de Coca Cola, imediat dupa ce barbatul de langa ea primise o doza de bere. Angajata insa a refuzat-o, motivand ca "nu este autorizata sa dea doze nedesfacute oamenilor, pentru ca le pot folosi ca arme in avion", relateaza CNN.

Socata de cele auzite, femeia a intrebat ceilalti pasageri ce parere au despre cele intamplate, insa acestia nu au sustinut-o si au pus-o la zid, cerandu-i sa taca si adresandu-i injurii.

 

I am sitting on a United airlines flight in the air 30,000ft above and I am in tears of humiliation from discrimination....

Posted by Tahera Ahmad on Friday, May 29, 2015

Dupa ce postarea ei a fost raspandita in social media, unii au propus boicotarea companiei United Airlines.

De cealalta parte, un purtator de cuvant al companiei a afirmat: "Noi si partenerii nostri nu discriminam angajatii sau clientii. Am discutat direct cu doamna Ahmad pentru a intelege mai bine ceea ce s-a intamplat in timpul zborului".

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO