Romanca moarta in Germania. Copilul ei de un an a supravietuit fara mancare si apa timp de mai multe zile langa cadavrul ei

Ultima actualizare: 08-03-2017 06:52
germania

Cat tulburator in Zülpich, Renania de Nord, Germania. Copilul de 20 de luni al unei romance a stat timp de mai multe zile singur cu cadavrul mamei sale in casa, relateaza www1.wdr.de.

Copilul de un an si jumatate a supravietuit timp de 4 zile, fara mancare si apa, intr-un apartament din Zülpich. Cel mai probabil mama lui, o romanca, a murit la inceputul acestei saptamani (27.02.2017) iar autoritatile l-au gasit de abia vineri (03.03.2017) alaturi de cadavrul mamei lui.

Ingrijorati ca nu-i mai vad pe cei doi, vecinii au dat alerta la politie si probabil i-au salvat viata copilului. Micutul a fost gasit deshidratat in patutul sau, in camera mamei. A fost dus la spital iar acum este in stare stabila.

Potrivit autopsiei, femeia a murit de cauze naturale. Din relatarile vecinilor, aceasta ar fi fost bolnava. Initial politia a fost alertata mai devreme, insa politistii nu au vrut sa sparga usa pentru a verifica daca e cineva in apartament.

 

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO