Reality-show-ul de la canalul francez TF1, transformat in tragedie, a fost suspendat. Toti concurentii se intorc acasa

Ultima actualizare: 14-03-2015 07:05

Reality-show-ul de la canalul francez TF1- transformat in tragedie - a fost suspendat si toti concurentii se vor intoarce acasa.

10 oameni - opt pasageri francezi si doi piloti argentinieni - au pierit in Argentina, dupa ce doua elicoptere s-au ciocnit in zbor.
Printre victime, se numara staruri ale sportului din Franta: o inotatoare olimpica, o navigatoare de renume mondial, precum si un tanar boxer.

Numele showului filmat in Argentina este parca premonitoriu: "Dropped" - "Aruncati". Opt sportivi, impartiti in doua echipe, sunt lasati, conform scenariului, sa se descurce singuri in salbaticie.

Jocul de aventuri s-a transformat, insa, in cea mai cumplita tragedie din istoria acestui gen de programe TV. Doua elicoptere, in care se aflau 3 concurenti si membri ai echipei de productie, s-au ciocnit, la scurt timp dupa decolarea de pe un teren de fotbal. Cei trei concurenti aveau o uriasa notorietate in Franta, si nu numai. Florence Arthaud, de 57 de ani, era una dintre cele mai faimoase navigatoare din lume. Supranumita "mica logodnica a Atlanticului" a castigat prestigioase curse solitare de traversare a oceanului.

Camille Muffat, o inotatoare de 25 de ani, a castigat 3 medalii, inclusiv aurul la 400 de metri liber, la Olimpiada de la Londra.

Fost antrenor: "Cel mai greu imi este sa asociez imaginea pe care o am despre Camille, o fata care "nu se putea duce la fund", cu faptul ca acum nu mai este."

A pierit, de asemenea, un boxer in varsta de 28 de ani, Alexis Vastine. Olimpic si el, obtinuse o medalie de bronz la Beijing, in 2008.

Filmarile pentru emisiunea televiziunii TF1 au fost suspendate.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO