Producător muzical de 24 de ani, înjunghiat mortal pentru un ceas de 70.000 de euro


Ultimul update: Sambata 30 Martie 2019 14:37
Data publicarii: Sambata 30 Martie 2019 14:25
Categorie: Stiri externe
Producator muzical, înjunghiat mortal pentru un ceas de 70.000 de euro

Un producător muzical din Londra a fost înjunghiat mortal de doi bărbați, cel mai probabil pentru a-i fura ceasul de 60.000 de lire sterline (70.000 de euro) pe care îl avea la mână.

Cei doi criminali au reușit să se ascundă într-o moschee și nu au fost încă prinși.

Zahir Visiter, 24 de ani, tocmai își luase la revedere de la rudele sale, care au plecat într-o vacanță, în momentul în care a fost atacat în fața casei sale, joi seară, scrie Daily Mail.

Atacatorii lui au fugit de la locul faptei și s-au refugiat într-o moschee din centrul Londrei, unde și-ar fi schimbat hainele și s-au amestecat printre cei care participau la slujbă.

În ciuda căutărilor polițiștilor, cei doi nu au fost încă prinși.

Medicii sosiți la locul incidentului au încercat să-l resusciteze pe bărbat, de origine din Republica cecenă, care a fost transportat la spital, fiind ulterior declarat decedat.

Un prieten al lui Visiter a declarat că, în momentul atacului, acesta avea la mână un ceas foarte scump. Producătorul muzical și-ar fi sunat prietenul și i-ar fi spus că anterior a avut un conflict cu cineva, legat de o fată.

"El avea la mână un ceas care valora aproximativ 60.000 de lire sterline. Ceasul era tras de pe încheietură ca și cum ar fi vrut să-l ia, dar apoi l-au abandonat. Nu știu de ce avea acel ceas la mână", a declarat prietenul victimei.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Sursa: Daily Mail

VIDEO PROTVPLUS.RO