Presa din Ucraina: Putin l-a amenintat la telefon pe Porosenko. Kremlinul dezminte

Ultima actualizare: 30-11-2014 07:10
Vladimir Putin si Petro Porosenko

Un oficial de la Kremlin a dezmintit informatiile din presa ucraineana conform carora presedintele rus, Vladimir Putin, l-ar fi amenintat pe omologul sau ucrainean, Petro Porosenko, in timpul unei conversatii telefonice de miercuri seara.

"La initiativa partii ucrainene, ieri (n.r. miercuri) a avut loc o convorbire telefonica intre Porosenko si Putin. In ceea ce priveste relatarile din presa potrivit carora anumite amenintari ar fi fost formulate in cadrul acestei conversatii, aceste informatii nu sunt adevarate si nu corespund realitatii", a declarat Dmitri Peskov, secretarul de presa al presedintelui rus.

In timpul conversatiei telefonice, cei doi lideri au discutat despre relatiile bilaterale si despre situatia din regiunile situate in sud-estul Ucrainei, a precizat Peskov.

La randul sau, Irina Friz, fosta sefa a Departamentului de informare al administratiei prezidentiale din Ucraina, a declarat ca discutia telefonica dintre cei doi presedinti a fost "constructiva si a abordat subiecte care necesita convorbiri urgente".

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO