Povestea barbatului care a aflat dupa 60 de ani ca este fiul unui sultan din Malaezia. Dezvaluirile facute de mama biologica

19-01-2016 10:08


Keith Williams

Un barbat din Marea Britanie, adoptat de o familie de englezi cand avea doar 2 ani, a descoperit ca este fiul unui sultan din Malaezia. Keith Williams a trait mai mai bine de 60 de ani fara sa stie ca are sange regal.

Barbatul a decis sa isi caute parintii biologici, insa nu s-a asteptat nicio clipa sa faca o astfel de descoperire despre originea sa.

"Cand aveam 13 ani mama mi-a spus ca sunt adoptat. Atunci nu m-am gandit prea mult la acest lucru. Si nu mi-am imaginat vreodata ca as putea sa am sange regal", a declarat Keith.

A aflat intreaga poveste in ziua in care s-a intalnit cu mama lui biologica, Elizabeth Rosa. Femeia a fost cea care i-a spus ca tatal sau este sultan in Malaezia.

Keith, in varsta de 64 de ani, a aflat ca mama lui naturala era asistenta medicala atunci cand a ramas insarcinata.

"Atunci l-a cunoscut pe cel care avea sa imi devina tata. El era student la Londra. Au avut o relatie destul de lunga, insa cand a aflat ca este insarcinata el nu se mai afla in Londra. A incercat sa dea de el pentru a il anunta ca o sa fie tata", a continuat barbatul.

A aflat ca barbatul care ii fusese iubit provenea dintr-o familie regala si ca avea sa devina sultan.

"Mi-a aratat poze cu el si cu locul in care locuia. In 1963 a fost numit sultan", a mai spus Keith.

"Parca sunt prins intr-o poveste demna de filmele Disney. Recunosc ca am fost socat sa aflu atat de multe lucruri despre originea mea", a mai spus omul.

Keith mai spune ca a incercat sa ajunga la tatal sau, insa, a intampinat foarte multe dificultati si a decis sa lase lucrurile asa, deocamdata.

Sursa: mirror.co.uk

VIDEO PROTVPLUS.RO