Patru romani au fost arestati la Toulouse dupa ce au fost prinsi cu stupefiante. Cantitatea uriasa descoperita in masini

Ultima actualizare: 11-08-2016 07:00
multe plante de marijuana

Patru romani au fost arestati la Toulouse, dupa ce granicerii au descoperit in masinile lor aproape 200 de kilograme de marijuana, relateaza La Depeche, conform news.ro.

Romanii se oprisera la Toulouse pentru a petrece noaptea la un hotel, inainte de a fi retinuti. Toti cei patru – doi barbati si doua femei – au fost inculpati pentru "transport si detinere" de stupefiante.

Romanii urmau sa duca drogurile in Italia, probabil la Milano, potrivit anchetatorilor. Autoritatile franceze le-au cerut celor romane informatii despre suspecti, dar nu le-au primit deocamdata, noteaza La Depeche.

"In primul rand, nu este vorba de persoane implicate la varful piramidei care organizeaza traficul de droguri. Mai degraba la baza, mana de lucru care nu stie nimic", a declarat avocat romanilor, Audrey Benamou-Levy.

Suspectii au declarat in instanta ca nu stiau ce transportau, insa procurorii afirma ca, in conditiile in care marfa este evaluata la circa 600.000 de euro, este putin probabil ca acest lucru sa fie adevarat.

La randul lor, anchetatorii au sugerat ca transportul nu parea sa fie o premiera.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO