O sportivă își acuză antrenorul că i-a cerut favoruri sexuale pentru a fi promovată


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Duminica 06 Mai 2018 16:04
Categorie: Stiri externe
Anna Moiseeva

O tânără speranță a biatlonului din Rusia își acuză antrenorul că i-a cerut favoruri sexuale pentru a o primi în echipa națională.

Anna Moiseeva, în vârstă de 17 ani, este considerată una dintre cele mai talentate sportive din Rusia. Recent, ea a dezvăluit cum antrenorul echipei naționale de biatlon, Sergei Tutmin, i-a făcut propuneri indecente.

Tânăra i-a scris direct ministrului Sportului și a povestit că Tutmin i-a spus că o va lua în echipa națională dacă se culcă cu el. În cazul unui refuz, a amenințat-o că îi va distruge cariera. Anna l-a și înregistrat pe antrenor în timpul acestor discuții.

Dacă accepți să avem o relație, o să te ajut. O să ajungi în echipa națională, o să ai echipament mai bun, rezultate mai bune”, îi transmite Sergei Tutmin.

Mai mult de atât, antrenorul a și sărutat-o cu forța și i-a cerut să îi facă masaj.

Anna și-a dat seama că singura cale pentru a rezolva situația este să îl denunțe pe antrenor și să dezvăluie presei ce fel de comportament are.

Eram speriată. Îmi spunea că e ceva normal și că toți fac asta. Sunt dezgustată că un antrenor, care ar trebui să-și protejeze elevii, poate face așa ceva”, a povestit Anna.

Sergei Tutmin a fost demis de ministrul Sportului și este anchetat de poliție. El este căsătorit și are un copil de 3 ani.

Sursa: Daily Mail

Tags: abuz, sportiva, biatlon,

Bill Cosby, găsit vinovat pentru că a abuzat-o pe Andrea Constand, în 2004
Imagini șocante în Iran. Tânără agresată și umilită de ”poliția moralității”
O minoră ar fi fost abuzată de iubitul mătușii. Bărbatul spune că era beat
VIDEO PROTVPLUS.RO