O fosta concurenta Miss Univers dezvaluie cum i-a facut avansuri Donald Trump: "M-a invitat la el in camera de hotel"

Kata Sarka

Inca o femeie se alatura celor care s-au plans ca Donald Trump le-a facut avansuri sexuale, in timp ce era casatorit.

La scurt timp dupa scandalul iscat intre Rusia si SUA, dupa ce Serviciile rusesti l-ar fi filmat pe Trump cu prostituate la un hotel in Moscova, apar noi acuzatii la adresa presedintelui ales.

Acum, o vedeta din Ungaria, fosta participanta la Miss Univers Ungaria, sustine ca Donald Trump i-a facut avanasuri in urma cu 3 ani, la un concurs de frumusete desfasurat in Moscova.

Conform Yahoo, Kata Sarka a povestit intr-o emisiune de diverstiment cumm l-a intalnit pe Donald Trump si cum acesta i-ar fi facut avansuri.

"Ne aflam in Rusia, la finala concursului Miss Univers, iar un barbat strain m-a abordat, m-a luat de mana si m-a intrebat cine sunt. Cand m-am uitat la el, mi-am dat seama ca e Donald Trump, el m-a intrebat in engleza, dar eram rusinata ca nu stiam niciun alt cuvant si am zis 'Hungary (n.r Ungaria, in engleza). Apoi mi-a dat cartea de vizita si mi-a spus la ce hotel sta, mi-a zis si numarul camerei. Dar nu m-am dus, nu este genul meu de barbat" a povestit aceasta, conform Yahoo News.

Citește și
donald trump - agerpres
New York Times: "Serviciile rusesti l-ar fi filmat pe Trump cu prostituate la un hotel in Moscova". Sursele BBC confirma
„Ce se întâmplă e nebunie curată. Și-au ieşit din minţi. Sunt ruşinea Rusiei”. Omul interzis în Rusia lui Putin vine la București

Sarka sustine ca Donald Trump a invitat-o la el in camera, in hotel, atunci cand era in Moscova, in calite de CEO al companiei Magyarország Szépe Kft, care se ocupa de concursul Miss Univers Ungaria, la acel moment.


Reprezentanta Ungariei la Miss Univers in 2013 a fost Rebeka Kárpáti.
 

New York Times: "Serviciile rusesti l-ar fi filmat pe Trump cu prostituate la un hotel in Moscova"

Acuzatiile tinerei vin la cateva zile dupa scandalul urias aparut in presa americana, cum ca Rusia ar detine materiale controversate cu Trump, alaturi de prostituate. Dezvaluirile au fost facute de CNN si Buzzfeed, iar un jurnalist BBC a confirmat informatiile.

Paul Wood, corespondentul BBC la Washington, sustine ca seful unui serviciu de informatii est-european i-ar fi informat pe americani de existenta unor astfel de informatii. De asemenea, serviciile britanice aveau informatii in acest sens. Wood spune insa ca nimeni nu a vazut vreodata aceasta inregistrare, dar ca e vazuta drept "credibila" de catre CIA.

"Kremlinul nu are niciun 'kompromat' cu privire la Trump", a declarat purtatorul de cuvant al presedintiei ruse Dmitri Peskov, folosind un termen mostenit din jargonul sovietic ce desemna informatii compromitatoare culese impotriva unor persoane susceptibile sa fie santajate.

Marti seara doi oficiali americani au relatat ca sefii a patru agentii de informatii ale SUA i-au prezentat lui Trump o serie de documente clasificate din care ar reiesi intre altele ca agenti secreti rusi se afla in posesia unor informatii compromitatoare in ce-l priveste.

Potrivit New York Times, ar fi vorba inclusiv de detalii "grafice" privind activitatile lui Trump cu niste prostituate la un hotel din Moscova, filmate de serviciul secret rus pentru a avea cu ce sa-l santajeze pe viitor.

Cu cateva ore inainte de prima sa conferinta de presa de dupa alegerea sa la Casa Alba, la 9 noiembrie, Donald Trump a respins aceste relatari, afirmand ca sunt "inventii".

Donald Trump a reactionat miercuri pe Twitter in urma acestui scandal cu o serie de mesaje extrem de virulente. "Rusia nu a incercat sa ma santajeze. Nu am legaturi cu Rusia, nu am intelegeri, nu am imprumuturi, nimic"

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Lovitură grea pentru Ianis Hagi! Anunțul făcut de scoțieni
NEWS ALERT Lovitură grea pentru Ianis Hagi! Anunțul făcut de scoțieni
Citește și...
Spionul britanic aflat in spatele raportului compromitator despre Donald Trump ar fi fugit de acasa dupa ce a fost a demascat
Spionul britanic aflat in spatele raportului compromitator despre Donald Trump ar fi fugit de acasa dupa ce a fost a demascat

Fostul ofiter secret britanic care a pregatit controversatul raport privind legaturile lui Donald Trump cu Rusia se teme pentru propria securitate si a fugit din locuinta sa din sud-estul Angliei, dupa ce a fost "demascat" de o publicatie americana.

New York Times:
New York Times: "Serviciile rusesti l-ar fi filmat pe Trump cu prostituate la un hotel in Moscova". Sursele BBC confirma

Rusia nu detine materiale compromitatoare cu privire la presedintele ales al SUA, Donald Trump, sau la fosta sa rivala democrata Hillary Clinton, a afirmat miercuri Kremlinul.

Kremlinul acuza Casa Alba de
Kremlinul acuza Casa Alba de "vanatoare de vrajitoare". Trump a folosit exact aceeasi expresie cu 3 zile inainte

Raportul privind implicarea Rusiei in alegerile din SUA starneste reactii dure la Moscova.

Recomandări
Cătălin Cîrstoiu: „Nu sunt în incompatibilitate. La Anemona Med mi-am ajutat colegi”
Cătălin Cîrstoiu: „Nu sunt în incompatibilitate. La Anemona Med mi-am ajutat colegi”

Cătălin Cârstoiu organizează vineri seară o conferință de presă, în care răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate şi în care ar putea face şi un anunţ referitor la prezenţa în cursa electorală.

Statele membre NATO au ajuns la un acord privind Ucraina. Decizia anunțată de Jens Stoltenberg
Statele membre NATO au ajuns la un acord privind Ucraina. Decizia anunțată de Jens Stoltenberg

Statele membre NATO au ajuns la un acord cu privire la trimiterea de sisteme de apărare antiaeriană suplimentare în Ucraina, printre care baterii de rachete Patriot, a anunţat, vineri, secretarul general al Alianţei Nord-Atlantice, Jens Stoltenberg.

Trei dintre avioanele de luptă F-16 cumpărate de MApN din Norvegia au ajuns în România. GALERIE FOTO
Trei dintre avioanele de luptă F-16 cumpărate de MApN din Norvegia au ajuns în România. GALERIE FOTO

Ministerul Apărării Naţionale anunţă că vineri trei aeronave F-16 Fighting Falcon achiziţionate de România de la Regatul Norvegiei au aterizat în Baza 71 Aeriană „General Emanoil Ionescu", de la Câmpia Turzii, în vederea dotării Escadrilei 48 Vânătoare.