O fetita de 7 ani comenteaza benzile desenate pentru copii in care scrie: "Vrei sa facem sex?"

29-09-2011 17:04


starfire

Scriitoarea Michele Lee da o replica nimerita celor de la DC Comics, editorii seriei Starfire - celebra printre pustii din SUA - dar care mai nou a aparut intr-o varianta "sexy".

Una dintre "extraterestrele" din Teen Titans afiseaza o voluptate considerata de parinti a fi improprie pentru copiii lor. Asa ca scriitoarea a intrebat-o ce parere are de noile "comics-uri" pe fiica sa in varsta de 7 ani. Iata dialogul dintre mama si fiica:

   

"De ce-ti place Starfire?"

"Este ca mine. Este noua pe aceasta planeta si poate ca nu spune ori face intotdeauna ceea ce trebuie. Dar este o prietena buna si ajuta oamenii. Este destul de puternica pentur a se bate cu baietii rai, chiar atunci cand o ranesc."

"Este si desteapta, si cateodata se supara, dar este ok, pentru ca e ok sa fii suparat atunci cand ceilalti sunt rai cu tine. Si este si draguta."

"Ce crezi despre costumul ei?"

"Pai... e adult in acea poza, nu ca in desenele Teen Titans, asa ca daca esti om mare si vrei sa porti ceva ca asta, poti sa porti. E Ok"

"Costumul ei o face mai frumoasa?"

"Pai... nu. Ii arata foarte mult sanii, totusi."

"Ce o face sa fie frumoasa?"

"Parul ei, lung si frumos."

"Dar despre aceasta Safire, ce crezi despre ea?" (moment in care mama ii arata fotografia de mai jos)

"Ii pot vedea aproape in intregime sanii."

"Si?"

"Pai, e pe plaja si poarta bikini…"

"Dar?"

"Dar nu sta la plaja sau se relaxeaza innotand. Doar pozeaza" (moment in care fetita devine agitata, nu se mai simte in largul ei si se fastaceste)

"Altceva?"

"Pai, nu mai lupta cum obisnuia. Si nu prea mai vorbeste cu nimeni. Este aproape dezbracata si pozeaza".

"Crezi ca Starfire este o eroina buna?"

"Nu prea."

"Crezi ca ca Starfire din desenele Teen Titans era un model bun, de la care aveai ce sa inveti?"

(raspunde imediat) "Daaa! Este un foarte bun model. Ea spune copiilor ca pot fi buni prieteni si ca pot fi puternici si pot lupta pentru bine.

"Dar despre noua Starfire?"

"Nu, nu prea cred."

"De ce nu?"

"Pentru ca nu face nimic."

"Ai vrea sa fii ca noua Starfire cand o sa fii mare?

(se fastaceste din nou) "Nu chiar. Adica oamenii mari au voie sa poarte ce vor ei, dar... ea nu face nimic, in afara de faptul ca poarta un bikini miniscul ca sa atraga atentia..."

Postul original a aparut pe blogul scriitoarei Michele Lee.

In imaginile pe care le puteti vedea in GALERIA FOTO, personajele au dialoguri despre sex si expresii de genul "Vrei sa faci sex cu mine?". Astfel ca un grup de parinti din SUA au decis sa protesteze public fata de atitudinea nepotrivita afisata in cartile de benzi desenate, foarte populare printre pustii americani.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO