O femeie din SUA vrea să se căsătorească cu un criminal în serie, condamnat la moarte. "E foarte sensibil"

17-12-2019 11:56


Dawn Arguello și Nikko Jenkins

O femeie de 46 de ani din Texas a uimit America după ce a dezvăluit că urmează să se căsătorească cu un criminal în serie, condamnat la moarte după ce a ucis 4 oameni în 10 zile.

Criminalul Nikko Jenkis, 35 de ani, a terorizat statul american Nebraska în 2013. La 11 zile după ce fusese eliberat din închisoare, unde ispășise o pedeapsă de 10 ani pentru furt de autoturisme, acesta a împușcat patru persoane, potrivit Fox News.

Într-o încercare de a scăpa de o pedeapsă dură, Jenkins și-a tăiat penisul și limba și și-a tatuat 666 pe cap, pentru a invoca probleme psihice în instanță.

Însă Dawn Arguello nu este deranjată de trecutul sângeros al bărbatului și chiar se pregătește să se căsătorească cu el. Pentru a marca evenimentul, Jenkins și-a tatuat numele viitoarei soții pe față, însă femeia spune că nu este de acord cu acest lucru.

"Am fost foarte supărată pentru că a făcut asta. Nu trebuia să se auto-mutileze așa", a spus Dawn Arguello.

Femeia spune că este revoltată de felul în care viitorul ei soț a fost prezentat de presa americană. 

"Dacă crezi tot ce scrie presa, este cel mai detestat om din Nebraska, după Charles Starkweather", a spus Dawn Arguello, făcând referire la un criminal în serie din anii '50, care a ucis 11 oameni și a cărui poveste a fost ecranizată în mai multe pelicule.

"Nu este așa cum îl prezintă presa, este foarte inteligent. E o enigmă. Are sentimente. E foarte sensibil", a continuat ea.

Arguello l-a cunoscut pe Jenkins în timp ce lucra ca voluntar pentru o organizație non-profit care ajută persoanele condamnate la moarte și familiile acestora.

Sursa: Fox News

VIDEO PROTVPLUS.RO