O angajata Bank of America a fost concediata, dupa ce a postat un mesaj jignitor si rasist pe Facebook. Ce a scris femeia

Ultima actualizare: 08-06-2016 06:56
angajata concediata Bank of America

O angajata la Bank of America a fost concediata in urma unei postari rasiste de pe profilul ei de Facebook.

Christine McMullen Lindgren, din Atlanta, a rabufnit pe profilul ei pe Facebook, unde a scris un mesaj dur impotriva persoanelor de culoare. Printre alte apelative jignitoare, aceasta i-a numit "ciori nenorocite" si le-a transmis "sa se duca inapoi in Africa".


"Faceti ceva cu vietile voastre si cu vietile copiilor vostri. Sunt sigura ca nu munciti si asteptati ajutoarele sociale pentru cei cinci copii, pe care le platesc eu" a scris aceasta.

Postare ei a atras mii de comentarii, in mare parte negative la adresa ei. Multi au reactionat mai ales cand au descoperit ca are destui prieteni de culoare in lista de prieteni pe facebook. "Asta simti tu despre prietenii tai? Asa vorbesti despre ei? Sau ei sunt persoane bune" i-a scris un utilizator.

Christien nu a explicat motivul pentru care a devenit asa furioasa si a facut aceste comentarii rasiste, insa asta a costat-o foarte scump.

Cativa dintre utilizatori s-au plans la Bank of America, locul unde era angajata, si au reclamat acest tip de comportament: "Angajata voastra, Christine McMullen Lindgren, a scris un mesaj rasist si ingrozitor, impotriva persoanelor de culoare, dar se mandreste ca lucreaza la voi, la Bank of America. Ea reprezinta viziunea rasista impotriva careia voi va impotriviti?"

Reprezentantii bancii au raspuns si au luat masuri. "Am investigat problema si am luat masuri. Nu mai lucreaza la noi din acest moment" a fost raspunsul celor de la Bank of America, care au mai adaguat ca vor sa ia legatura cu toti clientii bancii care s-au simtit lezati de comentariile angajatei lor, pentru a-si cere scuze, informeaza Metro.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO