Povestea de dragoste dintre Harry și Meghan. Întâlnirea cu Regina Elisabeta, testul suprem pentru ei


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Sambata 19 Mai 2018 20:09
Categorie: Stiri externe

"Când Harry a întâlnit-o pe... Meghan" - aşa s-ar putea numi povestea de dragoste ca-n filme dintre Prinţul Harry şi cea care i-a devenit sâmbătă soţie. Ca orice basm, a fost dragoste la prima vedere, iar eroii au avut de depăşit câteva obstacole.

După cum prinţul Harry povestea, "s-au aliniat astrele" atunci când a văzut-o pentru prima oară pe Meghan. S-a întâmplat în vara anului 2016, când un prieten comun le-a "aranjat" o întâlnire. Mezinul lui Charles mărturisea că, imediat ce a dat cu ochii de ea, i-a trecut prin minte că... ar putea fi aleasa.

„Eu nu ştiam prea multe despre el, iar singurul lucru pe care l-am întrebat, când am aflat că vrea să ne facă cunoştinţă, a fost :"Este un om bun?", spune Meghan Markle.

Andrew Morton, scriitor: „A fost un moment care putea lua cu totul altă întorsătură. S-au aflat în locul potrivit, la momentul potrivit. Harry însuşi a spus că astrele s-au aliniat şi cred că are dreptate. Dacă ar fi întâlnit-o pe Meghan cu 10 ani înainte, când se prăvălea, beat, de prin baruri, ea probabil că ar fi zâmbit, i-ar fi spus ceva drăguţ şi ar fi plecat. Însă întâlnirea lor s-a întâmplat într-un moment în care el chiar îşi căuta o parteneră, iar ea era într-o perioadă din viaţă în care îşi dorea un partener, aşa că s-a stabilit o legătură."

Impresionat, Harry a insistat să se întâlnească din nou în ziua următoare, iar pentru a treia întâlnire, i-a pregătit ceva special. A invitat-o într-o vacanţă exotică în sudul Africii, în Botswana, unul dintre puţinele locuri unde prinţul se poate ascunde de atenţia publică.

Meghan s-a întors la Toronto, unde filma serialul Suits, însă cei doi au continuat să se vadă măcar o dată la două săptămâni. În mod aproape uluitor, toţi cei din jurul lor au păstrat discreţia, deşi Harry mergea inclusiv pe platourile de filmare.

Însă o poveste de dragoste dintre frumoasă "Rachel Zane" din Suits şi cel mai râvnit burlac din lume nu putea rămâne secretă multă vreme. La 4 luni de la prima lor întâlnire, presa britanică a aflat despre nouă relaţie a prinţului. Iar tabloidele s-au apucat să "sape" în trecutul lui Meghan, în căutare de picanterii. Ce a urmat a fost o avalanşă de articole, multe cu accente rasiste.

Reacţia lui Harry a fost pe cât de promptă, pe atât de hotărâtă. Într-o scrisoare deschisă, le-a cerut jurnaliştilor să înceteze să o mai atace pe iubita lui şi chiar s-a declarat "îngrijorat" pentru siguranţa ei.

A fost semnul cel mai clar că Harry este îndrăgostit până peste urechi şi are planuri serioase cu Meghan. A ales să o prezinte lumii întregi la ediţia din 2017 a jocurilor Invictus, un eveniment pe care îl patronează şi la care participa veterani răniţi sau mutilaţi în războaie. S-au ţinut de mână în public, ceva neobişnuit pentru membrii familiei regale să se ţină de mână sau să aibă manifestări tandre faţă de cineva cu care nu sunt logodiţi sau căsătoriţi.

Apoi, a venit şi testul suprem - întâlnirea cu Regina Elisabeta.

Odată depăşit cu brio şi acest moment, lucrurile au început să se precipite. După alte câteva săptămâni, Meghan a anunţat că se retrage din serialul Suits şi s-a mutat la reşedinţa lui Harry, de pe domeniul palatului Kensington. A urmat un interviu pentru Vanity Fair, în care Meghan mărturisea: "Este foarte simplu. Suntem doi oameni fericiţi şi îndrăgostiţi". A fost indiciul că urmează anunţul mult aşteptat al logodnei, venit după un an şi patru luni de relaţie.

"Era o seară obişnuită... O seară relaxată, încercam să gătim nişte pui şi a fost o surpriză incredibilă. A fost atât de dulce şi de natural şi foarte romantic. S-a aşezat în genunchi”, povesteşte Meghan. "De fapt abia te-am lăsat să termini propunerea. Te-am întrebat: "Gata, pot să spun "da"?"

Prinţul Harry confirmă: "Nici măcar nu m-a lăsat să termin. Au urmat îmbrăţişări şi aveam inelul pe deget. Am întrebat-o dacă pot să-i dau inelul. A fost un moment drăguţ, eram doar noi doi şi cred că am reuşit să o iau prin surprindere."

Romantic până la capăt, Harry i-a oferit un inel special cu trei diamante- unul adus din Botswana şi două care i-au aparţinut mamei sale, prinţesa Diana. Prinţul însuşi a creat designul bijuteriei.

Extrem de emoţionaţi, cei doi îndrăgostiţi au apărut în fata jurnaliştilor, în grădinile palatului Kensington. Radioasă şi elegantă, Meghan, îmbrăcată în alb, l-a ţinut tot timpul strâns de braţ pe logodnicul ei.

„Sunt, într-adevăr , foarte fericiţi! Este tot ceea ce vă pot spune”; spune prinţul Charles.

Obişnuită cu viaţa în lumina reflectoarelor, Meghan a intrat rapid în noul rol şi, în lunile de dinaintea nunţii, şi-a însoţit logodnicul la numeroase evenimente publice.

Hugo Vickers, istoric al familiei: „Ceea ce este cu-adevărat adorabil, din câte am observat până acum în apariţiile publice, este ca Prinţul Harry e extrem de fericit să o aibă alături. Ea îi oferă echilibru... Este încântat că oamenii vor să o vadă, se simte bine când nu este în lumina reflectoarelor aşa cum era până acum şi în mod clar, sunt un cuplu grozav".

Basmul modern al fetiţei care, după cum povestesc prietenii ei, adora să se joace de-a prinţesa în copilărie, a devenit, sâmbătă, realitate iar Meghan Markle şi-a găsit prinţul cel chipeş.

Nunta prinţului Harry cu Meghan Markle costă 1,5 milioane de $. Prețul rochiei de mireasă
Prințul Harry se va căsători cu actrița Meghan Markle. Povestea incredibilă a inelului de logodnă
Meghan Markle, primele declarații despre relația cu Prințul Harry
VIDEO PROTVPLUS.RO