Nunta regala a transformat Londra intr-un vulcan gata sa erupa


Ultimul update: Joi 18 Octombrie 2012 18:05
Data publicarii: Vineri 22 Aprilie 2011 06:25
Categorie: Stiri externe

De luni bune, capitala Marii Britanii fierbe la foc mic. Si pe masura ce se apropie ziua nuntii regale, politia strange incet dat sigur latul in jurul celor banuiti ca ar vrea sa tulbure ceremoniile oficiale.

5.000 de politisti in uniforma si 1 milion de camere de supraveghere. Mesajul politiei britanice este mai limpede decat oricand.

Sunt vizate laolalta asociatiile anti-monarhiste, gruparile anarhiste sau chiar organizatiile religioase. Politia londoneza e hotarata ca episodul atacului asupra limuzinei in care se aflau printul Charles si sotia sa Camilla, sa nu se mai repete.

De unde si pana unde atata toleranta? Raspunsul l-au gasit chiar anarhistii. Tine pur si simplu de instinctul de autoconservare.

Aparent, departe de toata aceasta agitatie, viitoarea printesa Catherine a fost zarita pe una dintre faimoasele artere comerciale al Londrei. Insotita de 2 bodygarzi, Kate parea relaxata si fara fitze. Exact in acelasi timp, parintii ei luau prinzul cu regina, la palatul Buckingham. A fost prima intilnire propriu-zisa intre suverana si viitorii socri ai nepotului ei, desi relatia dintre Kate si William dateaza de 9 ani.

Catedrala Westminster: 100 de camere video BBC vor transmite nunta regala
Ce mireasma are parfumul creat special pentru Kate Middleton
Nunta regala - ATUNCI si ACUM. Galerie foto
VIDEO PROTVPLUS.RO