Naufragiatul care a supravietuit 13 luni in Oceanul Pacific, dat in judecata. Barbatul este acuzat ca si-a mancat colegul

Dată publicare: 16-12-2015 17:28
Dată actualizare: 19-12-2015 07:22


José Salvador Alvarenga

Rasturnare de situatie in cazul barbatului care a naufragiat in Oceanul Pacific si a supravietuit timp de 13 luni.

Familia barbatului cu care se afla in barca in momentul in care a naufragiat vrea sa il dea in judecata pe José Salvador Alvarenga.

Naufragiatul salvadorian José Salvador Alvarenga sustine ca a plutit in deriva timp de 13 luni in Oceanul Pacific si ca a supravietuit hranindu-se cu peste crud si sange de testoasa.

Insa, familia lui Ezequiel Cordoba, insotitorul lui Alvarenga, sustine ca fiul lor a fost o victima a canibalismului si a fost mancat de acesta. Ei cer despagubiri de 890.000 de EURO, sustine Metro.

La intoarcere, naufragiatul a declarat ca a plecat din Mexic, catre El Salvador, in septembrie 2012, impreuna cu un insotitor, care a murit pe mare in urma cu cateva luni, in circumstante inca necunoscute. El ar fi parcurs peste 12.000 de kilometri.

El ar fi supravietuit mancand testoase, pasari si peste si band sange de testoasa, atunci cand nu ploua.

Niciun articol pentru pescuit nu se afla la bordul ambarcatiunii, iar Ola Fjeldstad crede ca barbatul a fost nevoit sa prinda prada cu mana. O testoasa se afla la bordul, cand ambarcatiunea a ajuns la atol.

Intre timp, Alvarenga a scris si o carte despre experienta prin care a trecut si sustine ca nu a devenit canibal si nu si-a mancat colegul.

Avocatul lui a declarat pentru presa ca "familia incearca sa faca presiuni asupra lui. Multi oameni cred ca clientul meu s-a imbogatit de pe urma cartii pe care a scris-o, dar nu este adevarat, obtine mult mai putini bani decat se astepta".

 

He survived by drinking urine and turtle blood...

Posted by Metro on Wednesday, December 16, 2015

 

Sursa: Metro


VIDEO PROTVPLUS.RO