VIDEO: Bijuterii pe patru roti ce vor fi expuse la Salonul de la Frankfurt

Ultima actualizare: 05-04-2012 08:36
Bijuterii pe patru roti ce vor fi expuse la Salonu...
Multe surprize la Salonul Auto de la Frankfurt...

Incepe unul dintre cele mai prestigioase saloane auto din lume, la Frankfurt. Toti asteapta un semn de inviorare, intr-un sector greu incercat de criza. Poate de aceea masinile electrice sunt mai multe ca niciodata. Cuvantul de ordine este "ecologia".


Toata lumea asteapta dezvelirea noului BMW Vision, considerat deja starul acestui salon. O masina-concept puternica, insa si ecologica, datorita celor doua motoare electrice. Constructorul german vrea sa demonstreze cu tot dinadinsul ca peste cativa ani masinile sport vor fi in acelasi timp prietenoase cu mediul inconjurator.

Ecologie, dar fara niciun rabat la performanta. Conceptul, cu doua motoare electrice si unul Diesel, atinge "suta" in mai putin de cinci secunde, in timp ce viteza maxima e "doar" de 250 de kilometri pe ora, din cauza dispozitivelor electronice de limitare. Consumul de motorina, sustin inginerii germani, nu depaseste 3,7 litri la 100 de kilometri.

Pana si Ferrari sau Porsche se lauda ca noile lor modele de masini super-sport sunt mai putin poluante.

Daca doriti lux si viteza, Porsche 911 turbo va asteapta cu herghelia de cai putere sub capota. Luxul prin excelenta si prin traditie ramane, insa, la Rolls Royce, prezent la Frankfurt cu modelul Ghost. Daca, totusi, cautati o masina de familie, incapatoare si robusta, s-ar putea sa va "seduca" noul Volvo C30, cu forme schimbate fata de modelele precedente.

Mini Coupe ar trebui sa fie o alta mare atractie a salonului auto. Si anume, conceptul cu doua locuri prezentat de o marca auto care tocmai a sarbatorit o jumatate de secol de cand e pe soselele lumii.

Si Dacia vine la Salonul Auto de la Frankfurt, dar fara premiere mondiale.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO