Motivul pentru care patronul unui magazin l-a lăsat pe un hoț să plece cu coșul plin


Ultimul update: Joi 11 Aprilie 2019 09:53
Data publicarii: Joi 11 Aprilie 2019 08:53
Categorie: Stiri externe

Un gest de generozitate făcut de patronul unui mic magazin dn Ohio şi surprins de camerele de supraveghere culege laude și o mulțime de aprecieri pe rețelele de socializare.

A prins un adolescent că fură din magazin dar, impresionat de răspunsul pe care l-a primit, l-a lăsat să plece cu un coș plin de produse alimentare din partea casei.

Jay Singh, proprietarul unui magazin din Ohio, vorbeşte cu un adolescent care tocmai fusese surprins când fură câte ceva de mâncare de la raionul alimentar.

„Vrei să chem polițiștii sau scoți ce ai ascuns sub haine?”

Un angajat a văzut că băiatul ascundea în buzunare şi sub haine nişte produse luate de pe rafturi. L-a alertat pe patron, acesta a urmărit imaginile de la camerele de supraveghere, apoi l-a luat la întrebări pe adolescent. Însă a fost impresionat de răspunsul primit.

„Mi-a spus: "Fur pentru că n-am ce mânca, mi-e foame, trebuie să mănânce ceva și frățiorul meu de acasă."

„Nu contează prea mult pentru mine”

 

În loc să cheme poliția, Singh l-a condus din nou la raionul alimentar. Și i-a umplut un coș cu pizza, sendvişuri şi produse semipreparate, fără să-i ceară niciun ban pentru asta.

„Nu contează prea mult pentru mine că i-am dat câte ceva de mâncare. Avem aici multe alimente, vindem în cantități destul de mari. Dacă el ajunge în închisoare, atunci nu o să se aleagă nimic bun de viața lui.”

De aproape cinci ani deţine Jay Singh magazinul. Spune că vrea să-i ajute pe alţii atunci când poate. Însă cu acest act de bunătate şi-a câştigat definitiv simpatia clienţilor. Unul dintre ei a scris pe Facebook despre generozitatea lui şi aşa s-a dus vestea.

„Are o inimă mare, un suflet cu adevărat generos... A fost un gest minunat, pentru că băiatul acela putea să aibă cazier.”

Soția bărbatului:Sunt mândră de soțul meu și să știți că așa este el cu adevărat. Îl cunosc bine, e un om tare bun la suflet. Cu toții facem parte dintr-o comunitate, iar noi, cei din comunitate, trebuie să ne ajutăm între noi.”

Totul este că adolescentul să învețe ceva din lecția de bunătate și generozitate pe care a primit-o.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

FULLSCREEN
Motivul pentru care patronul unui magazin l-a lăsat pe un hoț să plece cu coșul plin
  • /

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO