Momentul in care mai multi barbati au deschis focul intr-un hotel din Dublin. Asasinii erau deghizati in politisti

06-02-2016 09:01

Au aparut imagini terifiante din momentul in care indivizi imbracati in uniforme de politist si inarmati cu pusti de asalt, au deschis focul intr-un hotel din Dublin.

S-a intamplat vineri dupa amiaza, chiar in timpul "cantarului oficial", eveniment ce preceda un meci de box. O persoana a fost ucisa in atac si alte doua ranite.

Anchetatorii pleaca de la ipoteza ca totul a fost o rafuiala mafiota. Barbatul care a murit era un presupus traficant de droguri si chiar el pare sa fi fost tinta asasinilor.

Un reporter de la Radio BBC, aflat in hotel, spune ca, la un moment dat, unul dintre atacatori a indreptat arma spre el. "Niciodata nu am fost atat de terorizat", marturiseste barbatul.

"Am auzit doua focuri de arma asurzitoare, trase din afara, probabil de pe scari, inspre interiorul hotelului. Apoi am vazut doi indivizi alergand pe culoar. Purtau uniforme de politie si aveau pusti mari, AK 47. Initial, am crezut ca este o operatiune a politiei" , a povestit acesta.

De fapt, asasinii doar erau deghizati in politisti. Jurnalistul a vazut cum indivizii au impuscat un om, la mai putin de doi metri de el. "Omul pe care am vazut ca l-au impuscat este acum mort. Acelasi tragator s-a uitat apoi spre mine si a indreptat arma spre mine."

Alte doua persoane - cu varste de 20-30 de ani, dupa cum au declarat martorii - au fost ranite. Politia spune ca focurile de arma n-au fost trase la intamplare si considera ca a fost vorba despre o rafuiala mafiota. Victima pare sa fi fost varul unui mafiot si avea legaturi cu o banda de traficanti de droguri.

Dupa acest atac, meciul de box, programat la noapte, a fost anulat.
 


VIDEO PROTVPLUS.RO