Momentul in care cateva fetite obligate sa se marite in India, intr-o ceremonie, izbucnesc in plans. VIDEO


Ultimul update: Duminica 24 Aprilie 2016 06:58
Data publicarii: Joi 21 Aprilie 2016 11:40
Categorie: Stiri externe
copii, india

O inregistrare a unei ceremonii care s-a derulat in Chittorgarh, nordul Indiei, arata momentul in care mai multe fetite ce nu par a fi mai mari de 10 ani sunt casatorite fortat, relateaza Daily Mail.

Fetele au fost maritate in cadrul unui festival, despre care in zona rurala din India se crede ca este de bun augur pentru casatoriile copiilor. La un moment dat una dintre fetite incepe sa planga si isi roaga parintii sa o salveze in timp ce tatal o taraste dupa el.

In total sase casatorii au avut loc. O fetita de cinci ani apare imbracata in vestimente traditionale de nunta, hinduse. Fata este obligata sa mearga in jurul unui foc alaturi de mirele ei - un baiat de 11 ani.

Desi plange, adultii prezenti la eveniment o obliga sa termine ritualul. Politia a anuntat ca va investiga acest caz si asteapta sa identifice persoanele prezente la ritual.

Varsta legala pentru casatorie in India este 18 pentru fete si 21 de ani pentru baieti, insa UNICEF sustine ca in India au loc o treime din numarul total de nunti in care sunt implicati minori.

 

 

 

 

Sursa: Daily Mail

VIDEO PROTVPLUS.RO