Metoda ingenioasă prin care cuplurile fac mai mulți bani la nuntă: vând invitații necunoscuților


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Marti 23 Octombrie 2018 13:48
Categorie: Stiri externe
Nunta india

Mai multe cupluri din India, care doresc să obțină venituri extra de pe urma nunților lor, au început să adopte o strategie ingenioasă: ei le vând turiștilor străini invitații la ceremonie.

Ideea aparține unui start-up care a creat platforma „Participă la nunta mea.” De exemplu, doi bloggeri australieni au plătit în jur de 200 de dolari pentru o invitație de două zile la o nuntă în New Delhi, scrie Russia Today.

„Ideea e destul de nouă. În felul acesta, începem să cunoaștem și oameni din alte țări. Oamenii sunt încântați și entuziasmați, mai ales că e o noutate”, a spus managerul Surabhi Chauhan, mărturisind că ideea i-a venit când își rezervase un local pentru nuntă.

Astfel, Chauhan și soțul ei i-au cunoscut pe cei doi bloggeri, Carly Stevens și Tim Gower.

„Am discutat despre asta, le-am spus cine suntem și cum va decurge evenimentul, ce ar trebui să poarte la nuntă. În cele din urmă, ideea s-a concretizat”, a mai spus ea.

Ca să convingă turiștii să își cumpere o invitație la nunta lor, cuplurile povestesc pe site cum va decurge evenimentul.

„Dacă te gândești, nimic nu are mai mult substrat cultural decât o nuntă. Acolo interacționează cu localnicii, mâncarea locală, tradițiile, costumația, muzica”, a spus co-fondatoarea Orsi Parkanyi.

Potrivit acesteia, până în prezent turiștii străini au participat la peste 100 de nunți, prin intermediul companiei lor. Și alte agenții de turism oferă pachete specifice pentru turiștii internaționali, unele incluzând participarea la o nuntă tradițională. 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: rt.com

VIDEO PROTVPLUS.RO