Marturii ale militarilor: Rachete nucleare americane, compromise de OZN-uri


Ultimul update: Joi 25 Octombrie 2012 13:40
Data publicarii: Joi 23 Septembrie 2010 00:00
Categorie: Stiri externe
OZN urmarit de avioane de lupta in Marea Britanie! VIDEO

Mai multi miliari americani retrasi din activitate au povestit ca obiecte zburatoare neidentificate au monitorizat si chiar compromis rachetele nucleare ale Statelor Unite.

Exista peste 120 de marturii ale militarilor americani care povestesc de interventia “alarmanta” – scrie Reuters – a OZN-urilor la mai multe depozite de arme nucleare, inca din 2003. In unele cazuri, rachetele au incetat, inexplicabil si simultan, sa functioneze corespunzator, in timp ce obiecte argintii au putut fi vazute pe cer.

Unul dintre martori, capitanul Robert Salas, se afla la Baza aeriana Malmstorm cand un astfel de incident a avut loc. Barbatul a primit ordine de la superiori sa nu vorbeasca niciodata despre ce a vazut. Si colonelul Charles Halt, acum pensionar, a vazut cum un obiect in forma de disc a indreptat fascicule de lumina spre baza aeriana RAF Bentwatres, din Anglia. Apoi a auzit la radio ca un OZN ar fi aterizat langa depozitaul de arme.

Cei doi, impreuna cu alti patru militari, martori si ei la astfel de fenomene inexplicabile, vor tine o conferinta de presa in care vor discuta repercursiunile acestor fenomene asupra securitatii nationale si vor cere guvernului SUA sa faca publice toate detaliile referitoare la aceste cazuri.

Sursa: Reuters

A reusit sa filmeze OZN-ul care ii survola casa! Video
Extraterestri sau ploaie de meteoriti? Un OZN a fost filmat la Baia Mare
Churchill si Eisenhower au tainuit existenta OZN-urilor ivite in anii 40
VIDEO PROTVPLUS.RO