Maradona este dispus să devină „soldatul” lui Maduro


Ultimul update: Luni 14 August 2017 16:19
Data publicarii: Marti 08 August 2017 22:18
Categorie: Stiri externe
Maradona sustinându-l pe Maduro

Maradona se propune ”soldat” al lui Maduro, într-un mesaj de susţinere faţă de liderul Venezuelei.

Fostul star al fotbalului argentinian Diego Maradona i-a trimis marţi un mesaj de susţinere preşedintelui Venezuelei, Nicolas Maduro, a cărui ţară traversează o gravă criză politică, în care afirmă că se propune pe el însuşi ca ”soldat” al revoluţiei bolivariene, relatează AFP.

”Suntem chavişti până la moarte”, scrie Maradona pe Facebook, referindu-se la faptul că Maduro este moştenitorul politic al defunctului preşedinte Hugo Chavez.

”Iar atunci când Maduro o va ordona, eu mă voi îmbrăca în soldat pentru Venezuela liberă, pentru a mă bate împotriva imperialismului şi împotriva celor care vor să ne cucerească drapelele, care sunt ceea ce avem noi mai preţios”, adaugă el.

Venezula, care s-a cufundat într-o gravă criză politică şi economică la începutul lui 2016, se confruntă cu o reintensificare a tensiunilor de la sfârşitul lui martie.

Aproximativ 125 de persoane au fost ucise în manifestaţii violente împotriva lui Maduro.

În alt mesaj, care poartă şi semnătura partenerei sale, Rocio Oliva, Maradona revine asupra susţinerii sale faţă de Guvernul din Venezuela.

”Trăiască Chavez. Trăiască Maduro. Trăiască revoluţia. Trăiască venezuelenii de origine pură”, scriu cei doi în acest mesaj.

Sursa: News.ro

VIDEO PROTVPLUS.RO