Lupta încrâncenată dintre o poliţistă şi un suspect căutat pentru crimă, filmată

10-01-2019 09:06

În viaţa unui poliţist, un control de rutină se poate transforma în câteva clipe într-o confruntare pe viaţă şi pe moarte.

Anchetatorii americani au dat publicităţii imagini dramatice surprinse de două camere de filmat ale poliţiei la un incident de vara trecută. În ele, vedem lupta încrâncenată dintre o poliţistă şi un suspect căutat pentru crimă şi pregătit să mai comită una ca să scape.

Poliţista a scăpat nevătămată, dar individul şi-a pierdut viaţa în confruntare. 

Lupta pe viaţă şi pe moarte a avut loc în seara zilei de 26 iulie, pe o alee izolată din apropierea unei păduri din Illinois. Poliţista s-a apropiat de o maşină cu numere din afara statului, al cărei şofer dormea. L-a întrebat cum se numeşte şi el i-a spus un nume oarecare.

"Trebuie să mă asigur că nu există niciun mandat pe numele dumneavoastră”, i-a spus polițista.

Numai că bărbatul nu era cine spunea, ci un individ căutat în statul Pennsylvania pentru crimă. Poliţista i-a notat numărul de înmatriculare.

"Nu-mi găsesc niciun permis cu numele James Dunkin. Aveţi altceva în maşină cu numele dvs.?", a revenit ea.

Simţind probabil că e pe cale să fie prins, suspectul a scos o armă.

Timp de 20 de secunde interminabile, poliţista se luptă cu el să-i ia arma, încercând în acelaşi timp să nu fie împuşcată. Suspectul se întinde după altă armă, chiar când un coleg îi sare în ajutor femeii.

Suspectul a fost ucis pe loc. În pădurea unde se ascundea, poliţiştii au mai găsit şi alte arme, inclusiv puşti, pistoale şi arbalete.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  


VIDEO PROTVPLUS.RO