La un mars pro Trump, la care au participat 2000 de oameni, au izbucnit violente. Patru persoane au fost arestate. VIDEO


Ultimul update: Miercuri 29 Martie 2017 07:18
Data publicarii: Duminica 26 Martie 2017 15:38
Categorie: Stiri externe
trump mars

O busculada a avut loc pe o plaja din California, unde simpatizantii lui Donald Trump se aflau la un mars, cand au fost atacati de niste contraprotestatari cu spray lacrimogen, cu piper, potrivit autoritatilor.

Violentele au izbucnit atunci cand aproximativ 2000 de oameni care participau la marsul pro Trump, pe plaja Bolsa Chica, au fost atacati de 30 de contramanifestanti, unii dintre ei folosind spray-uri lacrimogene, relateaza The Independent

Trei persoane au fost arestat sub suspiciunea de utilizare ilegala a spray-ului cu piper, in timp ce o a patra persoana a fost arestata sub suspiciunea de agresiune.

Doua persoane au suferit leziuni minore, neavand nevoie de ingriji medicale. Un contramanifestant, care ar fi folosit spray-ul lacrimogen, a fost batut cu pumnii si picioarele in nisip de catre un grup de simpatizanti ai lui Trump, conform Los Angeles Times.

Contramanifestantii au declarat ca inainte ca sa inceapa marsul, planauiau sa il stopeze progresul printr-un “zid uman”.
 

Sursa: The Independent

VIDEO PROTVPLUS.RO