Kim Jong Un a apărut din nou în public, păstrând distanța socială. Cum a fost surprins liderul nord-coreean

Ultima actualizare: 08-06-2020 22:50

Liderul nord-coreean, Kim Jong Un, a participat la o întâlnire a Partidului Muncitoresc, iar imaginile de la eveniment au fost făcute publice.

Kim Jong Un era situat la doi metri distanță de colegii săi, în ciuda faptului că în mod oficial țara nu a înregistrat niciun caz de infectare cu noul coronavirus.

Din imagini, se observă că liderul nord-coreean părea într-o stare bună, zâmbind în timpul întâlnirii, transmite Mirror.

Kim Jong Un a păstrat o distanță socială în timpul întâlnirii din Phenian, în timp ce colegii acestuia erau poziționați aproape unul de celălalt.

Potrivit presei locale, discuțiile principale care s-au purtat între lider și ceilalți membri ai partidului au constat în probleme referitoare la situația economică și la modalitățile de îmbunătățire a nivelului de trai al oamenilor.

Kim Jong Un a apărut în public pentru prima dată după 20 de zile de absenţă, conform agenţiei oficiale de presă din Coreea de Nord
 

Liderul nord-coreean Kim Jong Un şi-a reluat programul public, conform agenţiei oficiale de presă de la Phenian, care relatează că acesta a participat la inaugurarea unei fabrici de îngrăşăminte chimice, la nord de capitală, în condiţiile în care nu a mai fost văzut din 11 aprilie, conform Reuters citat de News.ro.

Reuters precizează că nu a putut verifica din surse independente informaţia difuzată de agenţia de presă nord-coreeană KCNA.

Preşedintele SUA Donald Trump a declarat, după anunţul agenţiei de presă nord-coreene, că va avea ceva de spus despre liderul de la Phenian la momentul potrivit, precizează Reuters.

Au existat speculaţii cu privire la starea de sănătate a lui Kim Jong Un după ce a lipsit de la ceremoniile organizate în 15 aprilie pentru celebrarea bunicului său Kim Il Sung, o sărbătoare foarte importantă în Coreea de Nord, când de obicei liderul de la Phenian vizitează mausoleul în care acesta se află.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO