Inna si una din fiicele lui Barack Obama erau in Mexic in momentul producerii cutremurului

21-03-2012 19:35

Inna

Panica in masa in sud-vestul Mexicului, din cauza unui cutremur cu magnitudine 7,4 pe scara Richter.  Sute de case vechi din regiunea de coasta au fost afectate marti noaptea, iar liniile de electricitate si telecomunicatii au fost avariate.

Convulsiile pamantului au fost traite pe viu si de cantareata Inna, aflata in aceste zile intr-un turneu acolo.

Seismul, cu epicentrul situat la 200 de kilometri de statiunea Acapulco, a fost unul dintre cele mai puternice dupa cel din 1985, care a omorat mii de oameni in capitala Mexicului.

Totusi, de aceasta data s-ar putea spune ca localnicii au scapat usor. Autoritatile au contorizat numai cateva zeci de raniti si asta datorita adancimii mari la care s-a produs cutremurul.

Ceea ce nu inseamna insa ca oamenii n-au tras o spaima sora cu moartea. Infricosati, au iesit cu miile in strada, parasindu-si in graba locuintele ori birourile.

Chiar si parlamentarii au dezertat rapid din sala de plen cand candelabrele au inceput sa se legene amenintator.

In Capitala Mexico City, liniile de comunicatii au fost intrerupte, semafoarele s-au stins, iar aeroportul a fost inchis pentru scurta vreme.

Un pod s-a prabusit peste un autobuz, care, din fericire, era gol.

Una dintre fiicele lui Barack Obama, Malia, in varsta de 13 ani, se afla in vacanta in Mexic, dar n-a patit nimic, potrivit unui comunicat emis de cei de la Casa Alba.

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO