Incidente la Palatul prezidenţial din Buenos Aires, unde se află depus sicriul lui Maradona. O persoană, rănită

Ultima actualizare: 26-11-2020 14:48

Numeroase persoane s-au îmbulzit, joi, dimineaţă, la Palatul prezidenţial din Buenos Aires, pentru a-i aduce un ultim omagiu fostului fotbalist Diego Maradona, decedat, miercuri, la vârsta de 60 de ani, informează ole.com.ar.

 

Poliţia a încercat să-i împrăştie pe cei care se îmbulzeau în Plaza de Mayo, joi, în jurul orei locale 07.30, iar o persoană a fost rănită, transmite News.ro.

O confruntare a avut loc atunci când poliţia a încercat să disperseze mulţimea care se afla în afara liniei stabilite. Au existat îmbrânceli, gardurile care delimitau coridorul de acces au fost aruncate şi mai mulţi fani s-au luptat forţele de ordine. Unul dintre fani a suferit răni la faţă.

Situaţia s-a calmat câteva minute mai târziu şi nu a progresat. O mulţime, cu tricouri de diferite culori, aşteaptă să-şi ia rămas bun de la Maradona, al cărui sicriu a fost plasat într-un perimetru închis în Casa Rosada. La cererea familiei, Diego va fi rămâne la Palatul prezidenţial cel puţin până joi, la ora locală 16.00.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO