Imaginile cu pagubele devastatoare ale avionului British Airways, care a luat foc inainte de decolare. Motorul ar fi explodat

Ultima actualizare: 13-09-2015 07:06
avion british airways

Noi imagini aparute in presa internationala arata in detaliu pagubele provocate, dupa ce un avion British Airways a luat foc pe aeoroportul din Las Vegas, miercuri.

Un avion British Airways, cu 172 de oameni la bord, a luat foc chiar in momentul cand incepuse procedurile de decolare, pe pista aeroportului din Las Vegas. 

Conform anchetei aflate in desfasurare, extinctoarele din avion nu au functionat, iar sistemul de stingere al incendiului nu a facut fata si astfel, motorul din partea stanga a luat foc, scriu cei de la Daily Mail.

O parte a motorului a explodat, aruncand bucati de metal si combustibil incins pe partea stanga. Flacarile s-au extine cu viteza si au topit o portiune mare din aripa stanga, iar sectiunea de sub aripa este total distrusa, conform imaginilor aparute in presa internationala.

Pasagerii spun ca avionul companiei British Airways, care urma sa zboare catre Londra, incepuse sa ruleze pe pista. Dar s-a oprit brusc.

159 de pasageri, pilotul si cei doi secunzi, precum si zece insotitori de bord se aflau in avion. Pasagerii au fost evacuati destul de repede si in siguranta. Totusi, 13 dintre ei au suferit rani usoare.

50 de pompieri au fost mobilizati sa stinga incendiul. Autoritatile spun ca si-au indeplinit rapid si cu brio misiunea.

Expertii spun ca e posibil ca accidentul sa fi fost cauzat de o eroare tehnica si este efectuata o ancheta pentru a stabili ce s-a intamplat cu exactitate.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO