Haos în Teheran, după ninsori abundente. Accidente rutiere și școli închise

Ultima actualizare: 20-01-2020 09:23

Ninsorile abundente au acoperit duminică cu un strat alb de zăpadă străzile din Teheran.

Pe străzile din Teheran s-a circulat cu dificultate. În plus, stratul de gheaţă care s-a format pe alocuri pe șosele a dus la accidente rutiere. Din fericire, fără victime.

Ninsorile au provocat întârzieri serioase ale zborurilor pe aeroportul internaţional. Dar, spre seară, programul curselor aeriene a reintrat în normal.

Potrivit prognozelor, căderile de zăpadă vor continua şi luni în capitala Iranului şi în alte provincii din nordul ţării. Iar autorităţile iau în calcul să închidă şcolile.

Ninsoarea a început duminică la primele ore ale dimineţii, perturbând circulaţia pe câteva dintre bulevardele din oraş, transmite Agerpres.

"Ştiam că va ninge începând cu noaptea trecută şi că acest lucru va afecta în mod natural circulaţia", a declarat pentru televiziunea de stat comandantul poliţiei rutiere din Teheran, Mohammadreza Mehmandar.

"Pe anumite drumuri din nordul Teheranului, s-a format un strat subţire de gheaţă... şi au avut loc accidente, dar intervenţiile au fost rapide", a adăugat acesta.

Şcolile din toate cartierele Teheranului şi din câteva regiuni ale provinciei şi-au închis porţile din cauza căderilor masive de zăpadă.

Ninsorile au provocat importante întârzieri ale zborurilor dinspre sau înspre aeroportul internaţional Mehrabad din Teheran.

"Zborurile pe Mehrabad se desfăşoară conform programului, dar cu întârzieri cauzate de lipsa vizibilităţii", a declarat Reza Jafarzadeh, purtătorul de cuvânt al autorităţii iraniene din domeniul aviaţiei.

Cursele aeriene se desfăşoară în mod normal pe aeroportul internaţional Imam Khomeini, a mai precizat acesta.

Potrivit prognozelor, căderile de zăpadă urmează să continue până luni la Teheran şi în alte provincii din nordul ţării.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO