Gestul emoționant făcut de un bărbat ca să găsească un donator pentru soția bolnavă


Ultimul update: Duminica 30 Decembrie 2018 13:58
Data publicarii: Duminica 30 Decembrie 2018 13:36
Categorie: Stiri externe
Donator rinichi

Gestul unui newyorkez, a cărei soție are nevoie de un transplant de rinichi, a devenit viral de rețelele de socializare.

O jurnalistă CNN l-a întâlnit pe Raymond Thompson într-un supermarket din Brookyn, iar ceea ce i-a atras atenția a fost un mesaj pe care acesta și-l agățase pe ghiozdan.

„Am nevoie de un rinichi pentru soția mea”, a scris el pe foaia prinsă de ghiozdan, alături de numărul de telefon.

Ea a făcut o fotografie, iar la scurt timp omul a dispărut. În cele din urmă, acesta a decis să posteze fotografia pe contul său de Twitter, gândindu-se că mesajul este unul important.

„În câteva ore, fotografia făcută de mine a devenit virală. Celebrități precum Zach Braff, Martina Navratilova și Rachel Wood au distribuit fotografia. Actrița Sarah Hyland, care și ea a avut un transplant de rinichi, a distribuit imagine. O săptămână mai târziu, fusese redistribuită de 23.000 de persoane”, a povestit Lilit Marcus.

Ulteior, jurnalista a descoperit că Raymond Thompson locuiește în Brookyn cu soția sa Mylen și fetița lor de 4 ani, Rachel. Deși nu are un cont de Twitter, și-a dat seama că s-a întâmplat ceva când a început să primească apeluri de la numere necunoscute din întreaga lume – oameni care se ofereau să-i doneze lui Mylen un rinichi.

Femeia a fost diagnosticată în urmă cu doi ani.

„M-a sunat la muncă și mi-a zis să vin imediat acasă, pentru că nu-și mai simte partea dreaptă. Acum face dializă de trei ori pe săptămână. E foarte solicitant”, a povestit bărbatul.

Întrucât nimeni din familie nu era compatibil, soțul a decis să recurgă la această metodă, în speranța că cineva îi va ajuta. S-a inspirat de la Rob Leibowitz, un bărbat care a mers la Disney World cu un tricou pe care scria că are nevoie de un rinichi nou.
Cu toate acestea, Raymond a transmis că nu are nevoie de donații ca să-i fie acoperite cheltuielile medicale.

„Câteva persoane au încercat să îmi dea bani, dar am refuzat de fiecare dată. Boala nu ține cont de cine ești. Sunt recunoscător tuturor care ne-au contactat. Sunt multe persoane care au nevoie de organe, mai ales rinichi.”

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: CNN

VIDEO PROTVPLUS.RO