Gestul emoționant făcut de George W. Bush față de Michelle Obama. VIDEO


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Duminica 02 Septembrie 2018 15:22
Categorie: Stiri externe
michele obama george w. bush

Gestul emoționant al fostului președinte american George W. Bush față de Michelle Obama, la slujba memorială pentru senatorul John McCain, a devenit viral pe internet.

Aflați în primele rânduri, camerele jurnaliștilor l-au surprins pe fostul președinte luând o bomboană de la soția sa, Laura Bush, apoi oferindu-i-o lui Michelle Obama, într-un gest discret și jucăuș. În imagini se mai poate observa cum fosta Prima Doamnă a SUA îi mulțumește, șoptind, apoi ia bomboana oferită, scrie Daily Mail.

John McCain a fost ales pentru prima oară în 1992 în Camera Reprezentanţilor, că fost pilot proaspăt pensionat al Marinei americane (UŞ Navy). Din 1986 el a fost constant reales de alegătorii din Arizona în Senat, unde a devenit unul dintre piloni în probleme de Apărării şi Politicii Externe.

Vechimea şi cariera să impun respect colegilor, care nu aprobă întotdeauna fibra să independentă, însă nu au ce face. El este în prezent preşedintele Comisiei Apărării din cadrul Senatului.

În pofida vârstei, acest adevărat globe-trotter continua să bată punctele cele mai fierbinţi de pe planetă în delegaţii parlamentare şi este o figură cunoscută de la Bagdad şi până la Kiev.

Un apărător neînduplecat al bugetului Apărării, un susţinător înfocat al Războiului din Irak, el apară o viziune de ”şoim” în politica străină, este un denunţător aprig al regimului lui Vladimir Putin - ceea ce a condus la introducerea în 2014 pe o listă cu americani sancţionaţi de Rusia.

”Îmi imaginez că asta înseamnă să spun că vacanţa mea de primavata în Siberia s-a anulat”, a ironizat el la acea vreme, pe un ton sarcastic, marca să.

De la alegerile prezidenţiale din 2018 şi presupusele atacuri cibernetice ruse, pare mai puţin jovial, iar uneori nerăbdător în fata întrebărilor repetate despre Donald Trump, cu care a avut probleme.

În calitate de candidat, Trump a pus în discuţie statutul de ”erou” al lui John McCain, pentru că a fost ”capturat”.

În 1967, avionul pilotat de John McCain a fost doborât deasupra Hanoiului. El a rămas prizonier al regimului comunist până în 1973, o captivitate în cursul căreia a fost supus la tortură, ale cărei sechele, pe unul dintre braţe, rămân vizibile.

Recent el a apărut la fel de activ în Senat. Însă, într-o audiere, în iunie, a pus întrebări incoerente, ridicând imediat întrebări despre starea sănătăţii sale, pe care le-a respins cu o glumă despre lipsa sa de somn.

Politic, absenţa sa forţată ridică o problemă majorităţii în Senat, care trece de facto de la 52 la 51 din 100 de mandate. În Congres, parlamentarii trebuie să voteze personal.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

Sursa: Daily Mail

Ultimul omagiu adus de familie și prieteni senatorului John McCain. Gestul văduvei
Ultimul mesaj al senatorului John McCain pentru Donald Trump
Ultimul mesaj al senatorului John McCain pentru Donald Trump
VIDEO PROTVPLUS.RO