Fratele lui Kim Jong-Un, fotografiat la Londra. A asistat la doua concerte ale lui Eric Clapton

×
Codul embed a fost copiat

In timp ce in Coreea de Nord Kim Jong-Un ii elimina pe cei cazuti in dizgratie, fratele sau mai mare a fost vazut la Londra, unde a asistat la doua concerte ale lui Eric Clapton.

Joi seara, camerele unei televizuni japoneze au filmat o femeie purtand ochelari de soare, care, inconjurata de agenti de securitate, intra in sala de spectacole, Royal Albert Hall. Imediat dupa ea, a aparut un barbat imbracat aproape la fel. Acesta este Kim Jong-Chol, in varsta de 33 e ani, fratele indepartat de la succesiunea dinastiei Kim, acum cativa ani.

Aceiasi vizitatori au fost vazuti la concertul lui Clapton, miercuri seara. Potrivit agentiei de presa sud-coreene, fratele dictatorului de la Phenian s-ar fi cazat la un hotel londonez de lux, unde camera costa peste 2.100 de lire pe noapte.

Articol recomandat de sport.ro
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
Citește și...
Kim Jong Un a urcat pe muntele sfant Paektu.
Kim Jong Un a urcat pe muntele sfant Paektu. "Am mai multa energie mentala decat orice arma nucleara"

Liderul de la Phenian incearca sa impresioneze, de data aceasta cu performantele sale de alpinist

Kim Jong Un, dupa ce Obama a vorbit despre o posibila prabusire a regimului sau: Nu ramanem pasivi in fata
Kim Jong Un, dupa ce Obama a vorbit despre o posibila prabusire a regimului sau: Nu ramanem pasivi in fata "cainilor turbati"

Liderul nord-coreean Kim Jong-un a declarat ca Phenianul nu va sta cu bratele incrucisate in fata "cainilor turbati", reactionand aparent la afirmatiile presedintelui american Barack Obama, care a vorbit despre o posibila prabusire a regimului sau.

Hollywoodul a cedat amenintarilor teroriste. Sony a anuntat surprinzator ca NU va mai lansa in SUA filmul
Hollywoodul a cedat amenintarilor teroriste. Sony a anuntat surprinzator ca NU va mai lansa in SUA filmul "The Interview"

Lovitura de teatru in lumea de la Hollywood. Studiourile Sony Pictures au anuntat ca nu vor mai lansa in Statele Unite filmul "The Interview", despre o tentativa fictiva de asasinare a liderului nord-coreean Kim Jong Un.

Recomandări
Ucraina a retras de urgență o temută armă americană de pe front. Este prea slabă în lupta cu Rusia
Ucraina a retras de urgență o temută armă americană de pe front. Este prea slabă în lupta cu Rusia

Armata Ucrainei a decis să retragă una dintre armele pe care i le-a furnizat Washingtonul, după ce s-a constatat că este vulnerabilă în timpul atacurilor rusești.

Cine sunt politicienii cu dosare penale care candidează la alegerile locale. La Iași, primarul Mihai Chirica are 4 dosare
Cine sunt politicienii cu dosare penale care candidează la alegerile locale. La Iași, primarul Mihai Chirica are 4 dosare

Acuzațiile procurorilor și dosarele penale întocmite pe numele lor nu îi țin pe politicieni departe de funcții. 

Curtea Supremă din SUA a dezbătut imunitatea penală a lui Trump.
Curtea Supremă din SUA a dezbătut imunitatea penală a lui Trump. "Fără ea, nu vei face nimic, devii un președinte onorific"

Curtea Supremă a SUA a dezbăutut, joi, imunitatea penală a lui Donald Trump. Majoritar conservatoare, aceasta a părut să respingă argumentele candidatului republican la Casa Albă.