Femeia care l-a acuzat pe Roman Polanski de viol cere clasarea cazului: "Nu a fost asa traumatizant pentru mine"


Ultimul update: Marti 13 Iunie 2017 06:51
Data publicarii: Sambata 10 Iunie 2017 19:29
Categorie: Stiri externe

Femeia care l-a acuzat pe Roman Polanski de viol, in urma cu 40 de ani, a cerut Tribunalului Suprem din Los Angeles clasarea dosarului.

In ultimii ani, Samantha Gaimer a declarat de mai multe ori ca l-a iertat pe Roman Polanski, dar n-a reusit sa convinga instanta sa inchida cazul. Declaratiile femeii sunt dezarmante.  

Acuzat ca a drogat, apoi a intretinut relati intime cu o adolescenta in vila lui Jack Nicholson, in 1977, regizorul de origine poloneza, a fost inchis 42 de zile inainte de a fi eliberat pe cautiune. Cineastul a fugit apoi in Franta, in 1978, temandu-se ca va primi o pedeapsa dura. De atunci, Roman Polanski nu s-a mai intors in Statele Unite, nici macar pentru a-si ridica Oscarul decernat pentru filmul "Pianistul".

In ultimul deceniu, Polanski a fost arestat, pe baza unor mandate americane, in Polonia si in Elvetia, insa, pana la urma, ambele tari au refuzat sa-l extradeze.

"Va implor sa luati o decizie care sa inchida in sfarsit acest dosar, ca act de indurare fata de mine si familia mea. Va rog sa considerati ca dl Polanski si-a ispasit pedeapsa. N-as fi cerut sa fie aruncat in inchisoare nici macar pentru o zi. La mijloc a fost doar ego-ul judecatorului. Nu a fost atat de traumatizant pentru mine pe cat au crezut toti ceilalti. Aveam 14 ani, nu 10, eram o tanara activa sexual, nu a fost ceva iesit din comun", a declarat Samantha Gaimer.

VIDEO PROTVPLUS.RO