Experiență șocantă pentru un cuplu care a plătit 50.000 de euro pentru nunta perfectă

Dată publicare: 13-07-2019 16:34
Dată actualizare: 13-07-2019 16:43


Experiență șocantă pentru un cuplu care a plătit 50.000 de euro pentru nunta perfectă

Un cuplu din localitatea britanică Blackburn, care a plătit 50.000 de euro pentru o nuntă perfectă în Jamaica, a trecut printr-o experiență de coșmar, după ce mariajul lor a fost declarat ilegal.

Andy Helsdon, în vârstă de 45 de ani, și partenera sa Heidi Brown, în vârstă de 49, au strâns bani timp de 18 luni pentru ca „ziua cea mare” să fie perfectă. Astfel, ei au făcut rezervare la un resort din Jamaica, descris drept „un loc perfect pentru ziua nunții”, scrie Mirror.

Astfel, în septembrie 2017, după ce Heidi a spus „da”, cei doi au mers la o agenție locală de turism pentru a stabili toate detaliile. Consilierii le-au recomandat respectivul resport din Jamaica, iar cei doi au optat pentru o vacanță de două săptămâni.

„Ni s-a promis o escapadă romantică, dar și legalizarea căsătoriei noastre, cât și o persoană care să se ocupe de întreaga planificare.”

Când ziua cea mare a venit, familia și prietenii au zburat în Jamaica, însă s-au întors cu toții acasă extrem de dezamăgiți de întreaga experiență.

„Am avut încredere în turoperator, dar întreaga experiență a fost ruinată. Am plecat de acolo cu amintiri îngrozitoare și nici măcar nu știm dacă nunta noastră a fost legală”, a declarat Andy.

Ajunși la resort, au descoperit un loc potrivit pentru petreceri pentru tineri între 18 și 30 de ani, cu petreceri cu spumă și femei care dansau provocator la bar.

„Ni s-a promis paradisul, dar am primit un coșmar.”

Cuplul a avut parte de o nouă surpriză, atunci când persoana desemnată cu planificarea nunții a dispărut.

„Așteptam un semn de la coordonator, dar n-am găsit nimic. A trebuit să îi căutăm, dar nu ne-a ajutat nimeni. Am început să avem îngrijorări cu privire la ziua nunții, însă totul a fost prost organizat și nu si s-au dat suficiente informații privind modul în care se va desfășura nunta.”

În dimineața nunții, în timp ce mirii erau pregătiți să își lege destinele, coordonatorul nunții a dispărut.

Ceremonia a fost grăbită. Am fost nevoiți să ne oprim de două ori din cauza avioanelor care zburau peste noi. Nu auzeam nici preotul, dar nici unul pe celălalt. A fost un dezastru. Petrecerea a fost îngrozitoare; nu ni s-a oferit mâncarea pentru care am optat, iar angajații hotelului au fost nepoliticoși.”

Imediat după nuntă, cei doi au mai avut parte de o veste șocantă: preotul a completat greșit certificatul de căsătorie, astfel că mariajul lor a fost declarat nul.

„Ne simțim rușinați față de invitații noștri, care au cheltuit mulți bani ca să fie alături de noi.”

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Sursa: Mirror


VIDEO PROTVPLUS.RO