E primar la doar 18 ani! Cel mai tanar din istoria Bulgariei


Ultimul update: Duminica 28 Octombrie 2012 14:55
Data publicarii: Duminica 04 Iulie 2010 00:00
Categorie: Stiri externe

Abia a trecut de majorat, dar stie de mult timp ce vrea sa faca in viata. Un adolescent din Bulgaria a devenit la 18 ani cel mai tanar primar din istoria tarii. Proaspatul absolvent de liceu va conduce doua primarii. In paralel, va face si facultatea.

 

Hotarat lucru, Luchezar Lazov este altfel decat adolescentii de varsta lui. Daca alti tineri de 18 ani se gandesc numai la fete si masini, el intocmeste planuri de dezvoltare regionala.

"In acest moment, aici nu avem acoperire. De aceea vreau sa negociez cu retelele de telefonie mobila, ca sa instaleze un releu aici", a spus hotarat primarul din Gorna si Dolna Sekirna.

Problema este alta. Daca Luchezar e plin de entuziasm, viitorii lui subordonati din cele doua primarii au alte prioritati.

Deocamdata, au intrat cu totii in vacanta, asa ca proaspatul primar a fost intampinat doar de usile ferecate. Obisnuit cu fatalismul concetatenilor sai, n-a fost dezarmat. Ba dimpotriva. Daca tot e inchis la primarie, va trage o fuga la oras, ca sa se inscrie la facultate. Spera ca la intoarcere sa le gaseasca macar pe femeile de serviciu, ca sa descuie usile.

De partea lor, femeile din cele doua sate, au propria agenda in ceea ce-l priveste pe primarul lor.

"Ia uite ce chipes este si inca n-are nevasta. Trebuie sa se insoare cu cea mai frumoasa fata din Breznik, daca nu din Sofia!"

 

Tags: primar, bulgaria,

Ai masina inmatriculata in Bulgaria? Probabil vei fi oprit de politie
Zeci de vaci
Judecator beat in Bulgaria, se lauda ca e coruptibil
VIDEO PROTVPLUS.RO