Ducele si ducesa de Cambridge, vizita oficiala in Canada. Printul George a uitat sa il salute pe premierul Trudeau


Ultimul update: Joi 29 Septembrie 2016 07:21
Data publicarii: Luni 26 Septembrie 2016 08:23
Categorie: Stiri externe

Ducele si ducesa de Cambridge, impreuna cu cei doi copii ai lor, se afla intr-o vizita oficiala in Canada, iar duminica au plecat spre Vancouver. Inainte insa, pe aeroport, au fost primiti cu flori si aplauze.

Intr-o rochie albastra si cu o palarie asortata, ducesa de Cambridge a atras toate privirile la ceremonia din orasul canadian Victoria.

Dupa discursurile tinute de premierul tarii, dar si de printul William, cuplul regal a inaintat catre public. Oamenii, incantati, le-au oferit oaspetilor de seama flori si cadouri.

Ducele si ducesa de Cambridge sunt in prima vizita in strainatate in formula de patru, alaturi de cei doi copii ai lor. Printul George a mai participat la un turneu oficial in Australia si Noua Zeelanda. Dar, pentru micuta Charlotte este o noutate.

Printul WIlliam: "Catherine si cu mine suntem incantati ca ne-am intors in Canada. Suntem bucurosi ca George si Charlotte pot fi cu noi in aceste momente, cand cunosc si ei aceasta tara minunata."

Pe de alta parte, seful guvernului canadian parca a vrut sa scuze situatia in care a fost pus pe aeroport, atunci cand printul George nu i-a raspuns la salut.

Trudeau: "Orice parinte care a calatorit cu copiii stie ca este vorba despre o experienta total diferita atunci cand ai familia alaturi de tine."

Dupa cateva ore petrecute in Victoria, ducele si ducesa de Cambridge au plecat cu un avion spre Vancouver. Copiii cuplului regal vor aparea in public o singura data pe durata vizitei oficiale de opt zile in Canada. 

VIDEO PROTVPLUS.RO