Declaratia socanta a unei femei care a aflat ca va aduce pe lume sextupleti


Ultimul update: Luni 29 Octombrie 2012 12:46
Data publicarii: Miercuri 25 Ianuarie 2012 10:15
Categorie: Stiri externe
sextupleti

O tanara saraca lipita pamantului din Afganistan a nascut sextupleti, trei fete si trei baieti, “producand” acelasi numar de copii pe care o femeie din tara ei ii naste intr-o viata.

Desi nasterea este o bucurie pentru orice cuplu din tara ei, Sara Gul, de 22 de ani, din provincia Balkh, a spus ca a incercat sa-si provoace avortul in momentul in care a aflat ca sarcina ei este multipla, pentru ca este atat de saraca incat nu stie cu ce o sa-si hraneasca numeroasa familie.

Chiar am sarit de pe un zid inalt, dar nu s-a intamplat nimic cu copiii”, a declarat femeie pentru Reuters, luni, imediat dupa ce a nascut.

Abdul Rauf Ferogh, doctorul care a asistat-o la nastere pe Sara Gul, a spus ca cinci dintre copiii tinerei sunt sanatosi, insa al saselea are nevoie de ingrijiri speciale.

Foarte rare, nasterile multiple sunt, de regula, rezultatul unei fertilizari prin tratament medical, insa metoda nu este aplicata in Afganistan.

Are sase nazdravani, dar si-l doreste si pe al saptelea. Ce vedeta nu se poate opri din facut copii?

Este o mandrie pentru afgani sa aiba familii numeroase, dar razboiul si conflictele indelungate au dus la o statistica trista: unul din patru copii moare inainte sa implineasca varsta de cinci ani.

Allah m-a binecuvantat cu sase copii, dar sunt ingrijorat pentru viitorul lor”, a spus sotul femeii, in varsta de 27 de ani, care este somer, ca multi alti barbati din tara distrusa de razboaie.

Sursa: Daily Mail

VIDEO PROTVPLUS.RO