Decizie în cazul femeii care i-a spart nasul unui bărbat după ce a fost atinsă pe fund


Ultimul update: Marti 09 Aprilie 2019 15:35
Data publicarii: Marti 09 Aprilie 2019 15:25
Categorie: Stiri externe
viena, femeie, nas spart, pumn, fund,

Procuratura din Viena a clasat cazul unei tinere care i-a spart nasul unui bărbat care îi pusese mâna pe fund, estimând că aceasta a răspuns adecvat la agresiune.

Tânăra, o turistă elveţiană în vârstă de 21 de ani, a simţit o mână rătăcită pe fundul său în timpul festivităţilor de Anul Nou de la Viena şi a reacţionat prompt, dându-i un pumn în figură agresorului şi rupându-i nasul. Ulterior însă, tânăra a fost vizată de o anchetă, fiind acuzată de "lovituri şi răni voluntare".

Cu toate acestea, procuratura a închis cazul, precizând că tânăra a răspuns "în mod corespunzător" la acest atac asupra integrităţii sale fizice.

Incidentul a avut loc în timpul festivităţilor stradale din noaptea din Ajunul Anului Nou. Potrivit mărturiilor, suspectul, un refugiat afgan în vârstă de 20 de ani mai agresase anterior şi alte femei. Cu toate acestea, şi el a beneficiat de o clasare a cazului său, deoarece nu a putut fi oficial identificat ca autor al acestor presupuse atacuri, relatează Agerpres. 

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: Agerpres

VIDEO PROTVPLUS.RO