Crima urmata de sinucidere, in casa fostului tenisman James Blake. O familie de 4 persoane a fost gasita carbonizata

Ultima actualizare: 11-05-2014 07:21
Incendiu in casa tenismanului James Blake

O intreaga familie a fost gasita moarta in vila de 1,5 milioane de dolari a tenismanului James Blake. Autoritatile iau in calcul o crima urmata de sinucidere.

Casa, cu 5 dormitoare, a luat foc miercuri dimineata, in jurul orei 6. Casa era inchiriata de fosta glorie ATP unei familii compuse din patru membri: Darrin Campbell, sotia sa Kim si doi copii, Colin, de 19 si Megan, de 16.

"Nu cautam un suspect", a declarat Debbie Carter, purtatoare de cuvant a politiei din Avila, Florida. "Focul a fost pus intentionat iar in casa erau puse artificii", a adaugat ea. Politistii nu au primi niciun apel in legatura cu violenta domestica, primul telefon primit fiind legat de incendiu.

"Imi plimbam cainii si cand am trecut pe langa casa a explodat", a declarat un martor care a sunat la numarul de urgenta al politiei.

La cateva ore dupa ce flacarile au fost stinse, investigatorii au descoperit dovezi ca substante incendiare au fost folosite pentru a raspandi focul.

Scena crimei era "neobisnuita", au declarat politistii. Pompierii au descoperit ca doua dintre victime aveau urme de traume in zona superioara a corpului. Cei doi adolescenti au fost gasiti in camerele lor iar parintii se aflau impreuna in dormitor.

In 2000 familia Campbell s-a mutat in Tampa, Florida unde Darrin a devenit vicepresedinte al unei companii. Ulterior el s-a mutat la o firma de asigurari, de unde a plecat in urma cu trei ani. Un purtator de cuvant al firmei de asigurari a precizat ca nu credca ca Darrin avea un alt loc de munca in momentul in care a demisionat.

Proprietarul casei, James Blake s-a retras din circuitul ATP in urma cu un an si locuieste intr-un alt stat. El inchiriase casa din Florida familiei Campbell in urma cu doi ani.

Sursa foto: Biroul serifului din Hillsborough County

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO