Copil salvat din flacari de un politist ajuns la locul incendiului inaintea pompierilor. Intreaga operatiune a fost filmata

25-03-2015 08:35


Un politist, care a ajuns inaintea pompierilor, a salvat un copil dintr-o casa cuprinsa de flacari, in statul american Georgia.

Imaginile, filmate de camera video atasata la uniforma, sunt uimitoare. Ne permit sa vedem si noi ce a vazut salvatorul cand cauta copilul prin camerele pline de fum inecacios.

Cand sergentul Joe Hudson si-a dat seama ca un copil a ramas in casa cuprinsa de fum, n-a mai asteptat o clipa.

Joe Hudson, sergent: "Ma gandeam doar cum sa gasesc copilul. O secunda m-am temut ca n-o sa dau de el."

Politistul din Griffin, Georgia, si el tata a trei copiii, abia putea sa respire. Hudson si-a acoperit fata cu o haina pe care a gasit-o in casa, ca sa nu-l inece fumul. Cateva clipe, camera video nu mai filmeaza nimic... Apoi, politistul gaseste copila, chiar in ultima incapere in care a cautat-o.

Joe Hudson, sergent: "A fost grozav, m-a cuprins un sentiment extraordinar ca am gasit-o pana la urma".

Mike Paluska, corespondent CNN: "De fapt, nu i-a luat mai mult de un minut ca sa o gaseasca pe Ray Ray si sa o scoata afara, in siguranta. Cand a iesit cu copilul in brate, pompierii tocmai soseau".

Joe Hudson, sergent: "M-a imbratisat si mi-a dat un pupic. M-am simtit grozav. Asemenea momente iti ofera o mare satisfactie cand iti faci meseria. M-am incarcat cu un fel de energie pozitiva. M-am simtit bine toata ziua, la fel cand m-am intors seara acasa".

VIDEO PROTVPLUS.RO