Cea mai socanta campanie anti-fumat. Bolnavi de cancer pe patul de moarte, pe pachetele de tigari

Dată publicare: 04-10-2011 00:11
Dată actualizare: 30-10-2012 23:00


campanie anti-fumat

Imagini ce te pot determina sa nu te mai atingi vreodata de tigari vor fi folosite in cea mai agresiva campanie anti-fumat de pana acum. Fotografii cu bolnavi de cancer, aflati pe patul de moarte, vor acoperi pur si simplu pachetele de tigari.

Imaginile socante, insotite de mesaje anti-fumat, vor acoperi 75 la suta din suprafata pachetelor de tigari vandute in Canada, incepand cu vara anului 2012, conform legilor noi din aceasta tara. Ultimele reglementari legale prevedeau ca doar jumatate din pachet trebuia sa fie acoperit cu mesaje anti-fumat.

Una din fotografiile ce vor fi tiparite pe pachetele de tigari o infatiseaza pe Barb Tarbox, o femeie care s-a imbolnavit de cancer pulmonar din cauza fumatului excesiv, cu cateva zile inainte de deces. O a doua imagine socanta il infatiseaza pe un barbat cu o gaura in gat in care are un tub si cu mesajul: “Cancer la gat. E greu de inghitit".

Oficialii din Ministerul Sanatati spera ca mesajele si imaginile din aceasta noua campanie vor reusi sa atraga atentia oamenilor si ca multi dintre ei vor renunta la obiceiul de a fuma.

In campania anti-fumat vor fi ultilizate si alte imagini tulburatoare. Vezi GALERIA FOTO.


 

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO