Ce s-a întâmplat cu tânărul hoț căruia Macron i-a transmis să se cumințească


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Joi 18 Octombrie 2018 13:21
Categorie: Stiri externe
Emmanuel Macron

Un tânăr care a apărut într-o fotografie controversată cu Macron a fost condamnat pentru posesie de droguri.

Unul dintre cei doi tineri care au apărut la sfârşitul lui septembrie într-o fotografie controversată alături de Emmanuel Macron pe insula Saint-Martin, în Antilele franceze, a fost condamnat miercuri la opt luni de închisoare, dintre care patru cu suspendare, pentru deţinere de stupefiante şi rebeliune, relatează Agerpres, citând AFP.

Tânărul, care i-a explicat preşedintelui francez că a ieşit din închisoare după ce executase o pedeapsă pentru jaf, a fost reţinut vinerea trecută în posesia a circa 20 de grame de canabis.

Pe 30 septembrie, Emmanuel Macron s-a autoinvitat la domiciliul tânărului de 22 de ani de la Saint-Martin, îndemnându-l să găsească de lucru "pentru a face lucrări şi a reconstrui (...) nu trebuie să rămâi aşa, să faci prostii. S-a terminat cu jafurile, mama ta merită mai mult decât atât", a recomandat el.

Şeful statului a pozat împreună cu tânărul şi un văr de-ai lui, amândoi la bustul gol, pentru un selfie. În fotografie, vărul tânărului a ridicat degetul din mijloc, creând o veritabilă polemică.

Emmanuel Macron a dat apoi asigurări că iubeşte "fiecare copil al Republicii, indiferent ce prostii a făcut".

Tânărul a plecat liber de la tribunalul corecţional, dar este convocat la sfârşitul lui septembrie în faţa unui judecător care va decide asupra modului de aplicare a pedepsei.

El a declarat în faţa tribunalului că păstra drogul pentru un prieten şi a dat asigurări că îşi regretă fapta. El este recidivist pentru fapte similare comise în februarie 2016.

Miercuri seară, deputatul partidului de extremă dreaptă Adunarea Naţională (AN, fostul Front Naţional) Gilbert Collard a postat pe Twitter. "În mod vizibil, lecţiile lui Macron pentru micul înger din Saint-Martin nu au niciun efect: tocmai a fost arestat pentru posesie de stupefiante".

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

 

Sursa: Agerpres

VIDEO PROTVPLUS.RO