Ce a pățit o femeie gardian care a ajutat un deținut să evadeze și a fugit cu el. GALERIE FOTO

Ultima actualizare: 10-05-2022 22:36
Casey White și Vicky White - 9
Profimedia

O femeie gardian din Alabama care a ajutat un deținut să evadeze, iar apoi a fugit cu el, a murit în spital, iar bărbatul a fost arestat.

Vicky White a fost spitalizată cu răni la nivelul capului prin împușcare, după ce a fost prinsă alături de Casey White în Indiana luni, conform șerifului comitatului Vanderburgh, Dave Wedding, citat de CNN.

Rănile acesteia au fost „foarte grave”, conform spuselor lui Wedding, însă un alt șerif, Rick Singleton din comitatul Lauderdale, a spus că polițiștii nu au tras niciun glonț în timp ce îi urmăreau pe fugari cu mașini de poliție.

Ce le-ar fi spus Casey White polițiștilor despre rana lui Vicky White

Înainte ca urmărirea să înceapă, polițiștii au văzut-o pe Vicky White ieșind dintr-un hotel purtând o perucă, conform mareșalului american Marty Keely.

Apoi, aceasta a urcat într-o mașină împreună cu Casey White și polițiștii au început să îi urmărească, autoritățile conducându-și vehiculul în Cadillacul celor doi, care s-a răsturnat.

Deținutul a fost arestat de polițiști, dar Vicky White a rămas în mașină cu o rană la cap cauzată prin împușcare.

Bărbatul le-ar fi spus autorităților că femeia s-a împușcat singură în cap, insistând că nu el i-a provocat rana letală. Acesta i-a rugat pe polițiști să ajute pe „soția lui”, însă autoritățile nu știu să fi existat o legătură de rudenie între cei doi.

Vicky White, în vârstă de 56 de ani, a fost acuzată de facilitarea evadării de gradul întâi și cu fals și furt de identitate.

Ce se va întâmpla cu Casey White

Singleton a spus că cei doi au fost prinși după o urmărire națională de 11 zile, care a culminat printr-un pont trimis duminică noapte.

Acum, Casey White, în vârstă de 38 de ani, va fi adus înapoi în Alabama, unde era închis pentru acuzații de omor.

Singleton a spus că deținutul Casey White va fi „într-o celulă de unul singur”.

„Va sta cu cătușele cât timp e în acea celulă și dacă vrea să mă dea în judecată pentru că îi încalc drepturile civile, așa să fie. Nu va mai ieși din închisoare din nou. Vă asigur de asta,” a spus Singleton.

„Această evadare a fost plănuită și calculată bine. A presupus multă pregătire. Au avut multe resurse, bani, vehicule, tot ce aveau nevoie pentru a reuși să facă asta, și asta a făcut această ultimă săptămână și jumătate atât de dificilă. Au avut un avantaj de șase ore față de noi,” a adăugat șeriful.

CITEȘTE ȘI: Elon Musk a spus că ar putea muri „în circumstanțe misterioase” după acuzațiile unui oficial din Rusia. Reacția mamei sale

Amber Heard l-a acuzat pe Johnny Depp că a pălmuit-o în timp ce era sub influența drogurilor

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO