Amber Heard l-a acuzat pe Johnny Depp că ar fi lovit-o în mod repetat în timpul unor accese de furie cauzate de alcool și droguri.

Heard a depus mărturie joi și a spus faimosul actor ar fi început să fie violent în 2012 și că viciile accestuia l-ar fi transformat într-un „lucru oribil”, conform BBC.

Depp a fost căsătorit cu Heard între 2015 și 2017 și a dat-o în judecată pe fosta soție pentru un articol în care aceasta s-a portretizat ca fiind victima abuzului domestic, respingând acuzațiile acesteia.

Amber Heard a descris începuturile relației cu Johnny Depp

Heard, în vârstă de 36 de ani, și-a amintit în timpul procesului de primele interacțiuni cu „carismaticul” Depp în timpul filmărilor pentru filmul The Rum Diary din 2011, spunând că s-au reîntâlnit după câțiva ani și s-au îndrăgostit”.

Însă fericirea cuplului a fost curând umbrită de comentariile peiorative pe care Depp ar fi început să le facă la adresa lui Heard în 2012, conform actriței, care l-a acuzat pe fostul soț că ar fi lovit-o în același an.

Heard a spus că momentul violent ar fi fost produs în urma faptului că aceasta a râs de tatuajul de pe brațul lui Depp, „Wino”, pe care l-a schimbat în urma terminării relației cu actrița Winona Ryder.

Acuzațiile aduse de Heard lui Depp în legătură cu consumul de droguri și violența

„Am râs pentru că am crezut că glumea,” a spus aceasta, adăugând: „Și m-a pălmuit peste față. Nu voi uita niciodată”.
Depp a negat că incidentul ar fi avut loc și a spus că acuzația lui Heard „nu a avut niciun sens pentru el niciodată”.

Heard a spus că Depp era o persoană caldă și bună, dar că ar fi avut accese de furie din cauză că ar fi suspectat-o de infidelitate. Aceasta a mai spus că accesele s-ar fi petrecut în timp ce se afla sub influența alcoolului sau a unei cantități mari de cocaină, vicii pe care ar fi încercat să le țină ascunse.

„Făcea acuzații peste acuzații și apoi exploda,” a spus actrița, povestind cum Depp obișnuia să o pălmuiască și apoi să „dispară”.

Ce spune Depp despre acuzațiile fostei soții

„Venea înapoi treaz și era extra drăguț și își cerea scuze în exces și ne împăcam,” a mai spus aceasta.

Heard l-a acuzat pe Depp și că i-ar fi „cercetat cavitățile” în timpul unei certuri la o petrecere cu droguri din California, adăugând că ar fi stat nemișcată așteptând ca acesta să încheie.

Însă Depp a spus că nu a lovit-o niciodată pe Heard și că aceasta ar avea „o nevoie” de conflict și violență, în procesul care va mai dura cel puțin o lună.

CITEȘTE ȘI: Primele declarații ale lui Johnny Depp în procesul de defăimare împotriva fostei soții Amber Heard: „Acuzațiile sunt odioase“