Zeci de obiecte donate de starurile de la Hollywood vor fi expuse intr-o cafenea cu tematica rock din Londra. Printre obiectele prezentate se numara piese vestimentare ale Madonnei si Rihannei.

Totul are loc cu aniversarea a 45 de ani de la inaugurarea cafenelei in Marea Britanie.

In 1979, cafeneaua a inceput sa colectioneze obiecte ale vedetelor de la Hollywood. Fie ca au fost donatii, fie ca au fost castigate in urma unor licitatii, localul se bucura de o colectie cu 22 de piese memorabile. Acum, la aniversarea a 45 de ani s-au gandit sa le expuna pe toate.

"Aceste 22 de piese relateaza istoria rock and roll-ului din ultimii 50 de ani, de la Elvis, daca vorbim de anii '50, pana la Lady Gaga, Shakira, Katy Perry, asa ca pana in 2008-2010 si chiar mai recent. "

Nina Nesbitt, artist: "M-am simtit onorata cand m-au rugat sa donez pentru ca sunt doar obiecte ale idolilor mei acolo, ale Madonnei, Stevie Nicks si este destul de ciudat sa vad lucrurile mele printre ale lor."

Reteaua de cafenele detine in intreaga lume o colectie impresionanta de astfel de obiecte. In total, se pare ca ar fi vorba de aproximativ 80.000.

Barbat: "Oamenii ma intreaba: "Cat costa asta? Si aceea? Chiar ai cumparat obiectul asta sau ti l-au oferit ei? Le spun ca provin din donatii sau licitatii, dar cand intreaba despre cat am platit pentru chitara lui Freddie Mercury, nu le putem da un raspuns. Sunt lucruri de nepretuit."

Curiosii pot admira obiectele in vitrinele cafenelei londoneze pana pe 10 aprilie.