Un bebeluș a fost împușcat de 4 ori în mașină, fără ca mama să își dea seama

20-10-2019 21:44

Bebeluș împușcat

Un bebeluș de doar 11 luni din SUA a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost împușcat de patru ori, în timp ce se afla pe bancheta din spate a mașinii conduse de mama sa.

Incidentul a avut loc sâmbătă seara, în jurul orei locale 20.00, într-un cartier din Philadelphia. Mama copilului le-a povestit polițiștilor că mergea cu mașina alături de copilul ei, când a auzit mai multe focuri de armă, potrivit ABCNews.

Femeia povestește că a condus în continuare câteva sute de metri până a ajuns acasă și abia după ce a parcat s-a întors spre copil și a realizat că gloanțele penetraseră autoturismul și îl loviseră pe micuț. El a fost împușcat de patru ori: în cap, piept și de două ori în spate.

Polițiștii au investigat zona și au discutat cu mai mulți martori care au auzit focurile de armă, însă până în acest moment nu au reușit să găsească dovezi care să indice locul din care au fost trase gloanțele care l-au rănit pe copil.

Cu o oră înaintea incidentului, trei bărbați au scăpat cu viață după ce au fost împușcați în apropiere, au relatat autoritățile, care nu au confirmat însă dacă cele două cazuri au vreo legătură între ele.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: ABC News


VIDEO PROTVPLUS.RO