Au citit acest mesaj si au izbucnit in lacrimi. "O sa vorbesc cu tine in rugaciunile mele". FOTO

Ultima actualizare: 22-12-2012 06:44
Jack Pinto

Inmormantarea lui Jack Pinto, in varsta de 6 ani, unul dintre copiii ucisi in masacrul de la scoala Sandy Hook a avut loc luni in Newtown, Connecticut. Dupa slujba, reporterul USA Today Yamiche Alcindor a postat pe Twitter aceasta fotografie.

Fotografia reprezinta ultimul mesaj al lui John, cel mai bun prieten al lui Jack Pinto, insotit de fotografiile celor doi pusti.

"Jack, esti cel mai bun prieten al meu. Ne distram impreuna. O sa iti duc dorul. O sa vorbesc cu tine in rugaciunile mele. Te iubesc, Jack. Cu dragoste, John", a scris baietelul.

Potrivit The Mercury, citat huffingtonpost.com, la inmormantarea lui Jack au participat copiii chiar si in varsta de 5 ani, inclusiv membrii echipei de wrestling din care facea parte baiatul si care au mers imbracati in tricouri gri cu numele orasului - Newtown - inscriptionat pe ele.

Jack era un fan inrait al echipei de fotbal american New Tork Giants. Pustiul a fost ingropat in echipamentul echipei. Jucatorul Victor Cruz i-a adus un omagiu baiatului de 6 ani, duminica, cand si-a scris pe ghete "Jack Pinto, My Hero" (n.r. "Jack Pinto, Eroul Meu").

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO