"Anglia, singura tara care a iesit din Europa de doua ori intr-o saptamana." Cele mai tari glume dupa calificarea Islandei

Ultima actualizare: 01-07-2016 01:00
islanda twitter

Islanda a produs cel mai mare soc de la Euro. Anglia pleaca acasa dupa o eliminare rusinoasa in fata Islandei, iar Roy Hodgson si-a anuntat demisia dupa meci. Franta va da peste aisbergul islandez in sferturi, in direct la ProTV, duminica, de la 22:00

Aflata la prima participare la un turneu final, Islanda s-a calificat in sferturi la Euro dupa victoria incredibila, 2-1, cu Anglia. Pe Twitter si Facebook, glumele si bancurile s-au tinut lant dupa calificarea uriasa obtinuta de Islanda. Reusita este cu atat mai impresionanta cu cat populația Islandei este egala cu populatia orasului Leicester.

"Anglia este singura tara care a iesit din Europa de doua ori intr-o saptamana" a fost poate cea mai populara gluma pe retelele de socializare dupa meci.

Desfasurarea partidei a fost sintetizata cel mai bine de un GIF care a strans mii de likeuri si share-uri pe social media.

Selectionerul Angliei care si-a si dat demisia dupa meci a fost pus la zid de fanii englezi.

Joe Hart, portarul Angliei, care a gresit la meciul cu Islanda a fost si el tinta glumelor!

Dupa acest meci, Islanda a devenit marea sperietoare de la Euro. Nordicii sunt comparati cu faimosii The White Walkers din Game of Thrones.

Inca o speranta pentru selectionata Angliei: petitie pentru rejucarea meciului :)


Antrenorul Angliei are un salariu de 4.6 milioane de dolari pe an. Antrenorul Islandei este part-time dentist.

Fanii Islandei au prezis inainte de meci al doilea "Brexit" :)

Pana si Regina Marii Britanii tine cu Islanda dupa Brexit.

 Fostul international englez Gary Lineker a postat urmatorul mesaj pe Twitter: "Este cea mai dura infrangere din istorie. Anglia a fost invinsa de o tara in care sunt mai multi vulcani decat jucatori profesionisti. Bravo, Islanda", a scris Lineker.

El a comentat si plecarea selectionerului Roy Hodgson, subliniind ca acesta este un "om decent si demn, dar care va ramane in istorie pentru infrangerea in fata micutei Islande".

"Anglia: Socant. patetic. Bine jucat Islanda, ati fost stralucitori", a scris si fostul jucator Alan Shearer.

Fostul fundas Graeme Le Saux a facut o lista cu calitatile islandezilor: "Islanda are organizare, unitate, capacitatea de a reactiona, identitate, plan de joc, echipa inainte de individualitati. Adica tot ce nu are Anglia".

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO