Alerta antiterorista la Londra! Amenintare cu bomba la bordul unui avion!

Ultima actualizare: 25-06-2012 12:52

Panica, vineri aseara, pe cel mai aglomerat aeroport al Europei. Trei calatori, aflati la bordul unui avion cu destinatia Dubai, au inceput sa-i ameninte pe ceilalti pasageri, chiar cand aparatul se pregatea sa decoleze.

 

Chemate de piloti, trupele speciale au navalit in aeronava si i-au arestat pe turbulenti, fara sa traga niciun foc de arma.

"Ofiterii de la trupele speciale au arestat doi barbati aflati chiar in fata mea, apoi i-au scos rapid din avion si au adus caini antrenati sa descopere explozibili. N-am apucat sa-i vad la fata, pentru ca politia l-a insfacat pe unul dintre ei si l-au evacuat rapid. Cred ca era un barbat alb, la fel si celalalt", a povestit Cameron McLean, pasager in cursa respectiva.

Din cauza verificarilor, cursa de Dubai a plecat cu intarziere. In tot acest timp, aeroportul Heathrow a ramas functional, insa masurile de securitate au fost inasprite si au provocat astfel intarzieri si la restul curselor.

Peste ocean, la Portland, in Oregon, alta alarma. Pilotii unei curse cu destinatia Hawaii au anuntat ca intorc nava, dupa 90 de minute de zbor, pentru ca la bord se inregistreaza o situatie cu potential terorist. Imediat, doua avioane de lupta au urcat in aer si dupa ce au interceptat aeronava de linie, au escortat-o pana la Portland.

Si de parca nu era de ajuns, la cateva ore, un alt avion a aterizat de urgenta la Atlanta, in Georgia, dupa ce un pasager beat mai avea putin si se incaiera cu toata lumea.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO