Accident într-un tunel din Manhattan provocat de un șofer care a intrat pe contrasens


Ultimul update: Miercuri 15 Mai 2019 09:48
Data publicarii: Miercuri 15 Mai 2019 07:15
Categorie: Stiri externe

Un șofer începător, amețit de droguri, a intrat pe contrasens într-un tunel din Manhattan și a lovit violent o altă mașină care circula regulamentar.

Accidentul a fost filmat de camera video de la bordul mașinii lovite. Aproape miraculos, nimeni nu a fost rănit grav.

Imaginile de la camera video de bord sunt înspăimântătoare. Mașina din care s-a filmat circula regulamentar, pe banda din stânga, într-un tunel din Manhattan. La o curbă ușoară, șoferul s-a trezit cu o altă maşină rulând în directă greşită, direct spre el.

”Eram în stare de șoc. Mă gândeam la copiii mei, la soție... E un miracol că am scăpat cu viaţa”, spune șoferul.

Zafar, un imigrant în vârstă de 37 de ani, efectua o cursă pentru Uber, noaptea pe la unu și jumătate. Avea două pasagere pe bancheta din spate.

Poliţia spune că celălalt şofer, un tânăr de 18 ani, cu permis de conducere pentru începători și cu o cantitate serioasă de marijuana şi cocaină în organism, a intrat cu maşina în bariera metalică care oprea accesul spre tunel. A pătruns, totuşi, în tunel, dar pe sensul de ieşire și a condus vreo 800 de metri, cu o viteză ce depăşea cu 30 kilometri pe oră limita permisă, până la coliziune.

Toți cei implicaţi în accident au supravieţuit. Zafar şi pasagerele lui au fost transportate la spital.

În înregistrarea video poate fi văzut şi şoferul vinovat, cu hanorac roşu, când iese din maşină. Poliţia spune că a luat-o la fugă pe jos, prin tunel, dar nu a reuşit să ajungă prea departe. L-au oprit doi poliţişti care i-au tăiat calea cu o maşină de patrulă.

Potrivit unor surse, Jorge Beato, șoferul vinovat, a apucat telefonul simulând că are o armă. Însă polițiștii și-au dat seama imediat că nu e înarmat și l-au arestat.

În mașina înregistrată pe numele tatălui lui au fost găsite pliculeţe goale de droguri. Va fi adus în faţa unui judecător, cu o lungă listă de capete de acuzare.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Cascador fără voie după ce s-a urcat beat la volan. Cum l-au găsit pompierii
Doi răniți după ce un bărbat ar fi adormit la volan, pe centura din Cluj-Napoca
VIDEO PROTVPLUS.RO